Sliužbeni portreti

Detalji nakon kraljevskog venčanja: Princeza blistala u drugoj haljini, princ Endrju i Sara Ferguson opet zajedno! (FOTO)

Usprkos dugogodišnjim javnim razmiricama, majka princeze Judžin zbog službenog portreta morala je da stoji u društvu svog bivšeg svekra

Vip priča
19:27h Autor:
Detalji nakon kraljevskog venčanja: Princeza blistala u drugoj haljini, princ Endrju i Sara Ferguson opet zajedno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ove subote novopečeni supružnici, britanska princeza Judžin i biznismen Džek Bruksbenk s javnošću su podelili četiri službena portreta s njihovog kraljevskog venčanja.

Za službenog fotografa par je odabrao Aleksa Bremala koji je imao priliku da sarađuje s princezom Judžin 2016. godine u nastajanju modnog editorijala za magazin Harper's Bazar. Britanski modni fotograf, čiji su radovi krasili stranice magazina Vog i Veniti Fer, stvorio je službene portrete para i kraljevske porodice u dvorcu Vindzor nakon svečane ceremonije venčanja.

Najlepše kreacije sa kraljevskog venčanja: Nije samo Kejt blistala danas! (FOTO)

"Velika je čast i privilegija biti odabran za službenog fotografa princeze Judžin i Džeka Bruksbenka na njihov veliki dan", stoji u izjavi Bremala koju je objavila Kensingtonska palata.

Dva službena portreta snimljena su u Beloj sobi dvorca Vindzor. Crno-bela fotografija predstavlja par u kočiji nakon razmene bračnih zaveta u kapeli Sent Džordž, dok završni portet, snimljen u kraljevskoj loži otkriva princezu Judžin u svečanoj haljini s potpisom američkog dizajnera Zaka Pozena koju je nosila na prijemu gostiju.

Kejt Midlton i princ Vilijam prekršili kraljevski protokol: Zbog ovog ih ceo svet voli još više! (FOTO)

Na venčanju, Judžin je zablistala u venčanici s potpisom Pitera Pilota i Kristofra De Vosa koji su britanski brend Piter Piloto osnovali u Londonu 2007. godine.

Deca su se najbolje provela: Princ Džordž je opet bio u centru pažnje tokom kraljevskog venčanja! (FOTO)

Iako je venčanje princeze Judžin i Džeka Bruksbenka prošlo bez preteranih ekscesa, jedna u nizu službenih fotografija s venčanja prikazuje princa Filipa koji se prvi put nakon 20 godina fotografisao u društvu Sare Ferguson Ferdži.

Usprkos dugogodišnjim javnim razmiricama, majka princeze Judžin zbog službenog portreta morala je da stoji u društvu svog bivšeg svekra u Beloj sobi dvorca Vindzor.

Megan Markl u kombinaciji zbog koje se šuška o srećnoj vesti: Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa uskoro roditelji?! (FOTO)

Britanski mediji ističu kako je Vojvotkinja od Jorka bila itekako nervozna prilikom susreta s princom Filip. Iako joj se nekada divio, danas 97-godišnji Filip proglasio ju je nepoželjnom osobom 1992. godine nakon što su je paparaci uočili u toples izdanju i razmenjivanju nežnosti s američkim ljubavnikom Džonijem Brajanom.

Za vojvodu od Edinburga takođe se govorilo kako je pokušavao da spreči ostale članove kraljevske porodice od spašavanja Sare Ferguson usled finansijskih poteškoća i nikako nije mogao da shvati njenu bliskost s bivšim suprugom, princom Endrjuom.

Kraljevski protokol, međutim, diktira da porodica mlade ne sme da izostane se službenih fotografija venčanja, stoga je Sara Ferguson, kao i njen bivši svekar princ Filip, na trenutak odlučila da zakopa ratnu sekiru.

Od najboljih prijateljica do žestokih suparnica: Ovo je prava istina o odnosu princeze Dajane i Sare Ferguson! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs