NEDOSTATAK POŠTOVANJA

Sestra Megan Markl oplela po kraljevskoj porodici: Mnogo sam uzrujana! (FOTO)

Samo nekoliko dana nakon kraljevskog venčanja, zahuktavaju se porodični odnosi

Vip priča
Autor:
Sestra Megan Markl oplela po kraljevskoj porodici: Mnogo sam uzrujana! (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

Samanta Markl, sestra novopečene vojvotkinje Megan Markl koja je prošlog vikenda uplovila u bračne vode s princem Harijem, nezadovoljna je nedostatkom poštovanja kraljevske porodice prema njihovom zajedničkom ocu Tomasu Marklu.

Kako strani mediji izveštavaju, ogorčena sestra smatra da bi princ Hari za ponašanje svoje porodice u najmanju ruku trebalo da se iskupi tako da unajmi privatni avion i njenom ocu priušti turneju Bakingemskom palatom. Otac sestara Markl nije mogao da prisustvuje svečanoj ceremoniji i otprati Megan do oltara zbog toga što je nešto pre kraljevskog venčanja podlegao operaciji srca u SAD-u pa su doktori procenili da nije spreman na prekookeanski let do Velike Britanije.

Najtužniji prizor na venčanju godine: Ovo nijedna mlada ne treba da doživi! (FOTO)

foto: Profimedia

Umesto toga, bio je prisiljen da gleda kako njegovu ćerku do oltara vodi princ Čarls. Iako mu se prenos svideo, Samanta je primetila da je zvanično obaveštenje kraljevske porodice o neprisustvu njenog oca, izostavljena.

"Znam da taj dan pripada Megan i Hariju, ali da jeprinc Čarls bio hospitalizovan zbog srčanog udara, mislim da bi postojale izjave u kojim bi izrazili svoju tugu što nije mogao da prisustvuje tom događaju." prokomentarisala je uzrujana Samanta za "The Sun" i dodala "Izostaviti osobu koja je bila sastavni deo njenog razvoja, povredilo je mnoge. Zaista sam uzrujana zbog nedostatka poštovanja prema njemu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs