obavezno pročitajte

Horoskop otkriva: Koja slabost sprečava svaki horoskopski znak da pronađu pravu ljubav?

Niko od nas nije savršen i svi imamo svoje mane, a ponekad nas baš one sprečavaju u ostvarivanju uspešne ljubavne veze.

Zanimljivosti
Autor:
Horoskop otkriva: Koja slabost sprečava svaki horoskopski znak da pronađu pravu ljubav?
Foto: Shutterstock

U nastavku proverite koje to mane i slabosti stvaraju problem pojedinim horoskopskim znakovima.

1. OVAN – eksplozivna narav

Kada biste druge znakove pitali po čemu je poznat ovan, verovatno bi vam svi rekli isto. Kratak fitilj. Upravo njihova nemogućnost da mirno i bez uzrujavanja sagledaju situaciju predstavlja najveći problem u ljubavnim odnosima.

2. BIK – tvrdoglavost

Biće onako kako bik kaže ili nikako. Međutim, ljubav nije dominacija, ona je pre svega kompromis i zajedništvo. Smirite svoj ponos i priznajte kada ste pogrešili. Jedino ćete tako razviti razumevanje koje je neophodno za ljubavnu vezu.

3. BLIZANCI – neodlučnost

Možda biste pomislili da je ovo problem koji muči vage, ali kada je u pitanju ljubav, neodlučnost najviše komplikuje život blizancima. Ako tražite pravu ljubav, onda jednostavno morate odlučiti šta (ne) želite od partnera.

4. RAK – nesigurnost

Rakovi vole svim srcem, a kada osete da im se ne uzvraća istom merom postaju nesigurni. Ta nesigurnost pak sa sobom donosi sumnjičavost i nedostatak poverenja u osobu s kojom su u vezi.

5. LAV – samodopadanje

Moramo voleti sami sebe, ali lavovi znaju malo da preteraju u toj ljubavi pa često sebe stave na prvo mesto liste prioriteta, umesto osobe koja im se sviđa.

6. DEVICA – zatvorenost

Sramežljive i zatvorene device ne vole da upoznaju nove ljude, ali kako ćete ostvariti ljubavnu vezu ako uopšte ne dajete priliku da je doživite?

7. VAGA – samosažaljevanje

Uloga večite žrtve ne donosi vam ništa dobro. Samosažaljevanje nije pogonsko gorivo za ljubavnu vezu i samo vas udaljava od potencijalnog partnera.

8. ŠKORPIJA – hronični nedostatak poverenja

Strastvene škorpije od partnera stalno očekuju potvrdu ljubavi i dokazivanje vernosti. Ta potreba proizlazi iz nedostatka poverenja koje ne znaju ili ne žele da izgrade.

9. STRELAC – nestrpljivost

Stara poslovica kaže da dobre stvari dolaze onima koji čekaju, ali strelac sve mora da ima odmah pa tako i ljubav. Usporite malo i smanjite intenzitet svojih želja na početku veze kao ne biste preplašili drugu stranu.

10. JARAC – očekuje najgore

Kada se jarac prvi put razočara, više nikome ne veruje. Ovaj znak duva na hladno čak i kada nema baš nikakvog razloga za to. Možda ste se opekli, ali to ne znači da svaku novu osobu u svom životu automatski morate otpisati.

11. VODOLIJA – manjak emotivnosti

Bez jasnog izražavanja emocija nema kvalitetne dugoročne veze. Otvaranje srca novoj osobi nije lako, ali je neophodno ako zaista želite da pronađete pravu ljubav.

12. RIBA – strašljivost

Baš kao i device, ribe su zatvorene i ne vole da rizikuju. Međutim, iznenadićete se kako vas sve može odvesti život kada hrabro zakoračite prema ljubavi koju sanjate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs