pogledajte

Sada znamo od koga je nasledila lepotu: Ana Ivanović je ista majka! (FOTO)

Mama naše uspešne teniserke prava je dama

Star look
Autor:
Sada znamo od koga je nasledila lepotu: Ana Ivanović je ista majka! (FOTO)
Ana Ivanović, Foto: Profimedia

Mama Ane Ivanović prava je dama. Naša uspešna teniserka besprekornu lepotu, vitko zgodno telo i zanosan osmeh nasledila je pravo od nje. Iako na društvenim mrežama ne voli da objavljuje fotografije svojin sinova Luke i Leona, kao ni ostalih članova porodice, Ana ume da napravi izuzetak.

Who wore it better? ??

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Ovog puta, setna i ponosna na svoju majku Draganu, Ana je odlučila da joj putem “Instagrama” uputi javnu čestitku za rođendan.

– Srećan rođendan mama. Ti sazlužuješ sve i to ne samo danas. Volim te – napisala je Ana pored fotografije, koju javnost do sada nije imala prilike da vidi. Fanovi su se oduševljeno pridužili čestitkama, a većina je prokomentarisala da je Ana definitivno lepotu i šarm nasledila upravo od svoje mame.

Mama Ane Ivanović velika je podrška ćerki i zetu

Ana nikada nije krila da joj je majka ogromna podrška za sve u životu. Bivša teniserka često je isticala da joj je tokom karijere kada se aktivno bavila tenisom, upravo majka bila najveći oslonac. Ponosna baka koristi svaku priliku da se nađe čerki i pomogne joj u odgajanju dva sina, a Ana to i te kako ceni. Tokom leta zajedno su uživali na odmoru na Majorki, a Ana i Bastijan oduševljeni su što deca svoje bake i deke obožavaju.

Jedan od praznika kada Ana obožava da iznenadi i posebno usreći svoju mamu upravo je Dan majki.

Moja mama, moj najbolji prijatelj, moja snaga i rame za plakanje i moja večita inspiracija. Hvala što si me napravila ovakvu kakva sam. Volim te – napisala je jedna od naših najuspešnijih teniserki u okviru objave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs