stlla na ludi kamen

Udala se prelepa ruska manekenka za naslednika luksuznog carstva: Zablistala u venčanici! (FOTO)

Iako je ovo venčanje trebalo da bude događaj godine, zbog pandemije korona virusa održano je pod drugačijim uslovima

Celebrities
Autor:
Udala se prelepa ruska manekenka za naslednika luksuznog carstva: Zablistala u venčanici! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/natasupernova Verified

Slavni supermodel Natalija Vodjanova (38) izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku, biznismenu Antoinu Arnaultu (43) na građanskom venčanju u 16. Pariškom arondismanu.

Prelepa ruska manekenka i naslednik luksuznog carstva LVHM s obzirom na aktuelnu situaciju zbog pandemije korona virusa organizovali su skromno i jednostavno venčanje po propisanim merama.

Mlada je zablistala u venčanici sa potpisom ruske dizajnerke Ulijane Sergenko, dok se njen izabranik opredelio za tamnoplavo odelo i nekoliko nijansi svetliju kravatu.

Više ne krije ljubav: Kejti Holms sa novim partnerom razmenjivala nežnosti na ulici! (FOTO)

Slavna Ruskinja ne krije sreću, te je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila delić atmosfere sa najvažnijeg dana u svom životu.

Samo nekoliko zvanica, skrivenih iza zaštitnih maski, bacili su latice ruže na novopečene mladence, a među brojnim čestitkama koje su joj pristigle na Instagramu je i od Naomi Kembel.

Ljubavna priča najlepše kraljice na svetu: Evo kako je planula ljubav na prvi pogled sa kraljem Jordana!

foto: Profimedia

Inače, par se upoznao na snimanju kampanje za Luj Viton 2008. godine.

'Sećam se da mi je, kada sam je ugledao, 'ispala vilica'. Natalija se toga ne seća', rekao je pre tri godine Arnault.

Nakon toga su se samo povremeno susretali, ali Arnalut je tek 2011. godine kada je u medijima pročitao se da Natalija razvela od prvog supruga, Džastina Portmana, skupio hrabrosti da joj se udvara.

Nakon dopisivanja, zakazali su dejt u njegovom stanu, a sve kako bi izbegli paparace.

"Cela situacija je bila urnebesna jer smo oboje bili stidljivi. On se čak nije usudio ni da me poljubi, rekla je Vodjanova.

Sledeći susret je bio fatalan. Iznajmili su vile za odmor na Ibici, na udaljenosti od tek deset minuta. Ubrzo su započeli zajednički život s njeno troje dece iz prvog braka. Nakon toga, dobili su i svoje dvoje dece. Srećna porodica danas živi u Parizu.

Ovo je supruga Dekija Pantelića! Zajedno su prošli najgore trenutke njegove bolesti, evo kakve reči joj je uputio!(FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs