I U DOBRU I U ZLU

Ovo je supruga Dekija Pantelića! Zajedno su prošli najgore trenutke njegove bolesti, evo kakve reči joj je uputio!(FOTO)

Voditelj Dejan Pantelić prebrodio je brojne životne nedaće, a i kroz teške trenutke za ruku je držao suprugu Mionu.

Vip priča
Autor:
Foto: Youtube Printscreen / Dragana Simić

Dejan Pantelić u dugogodišnjem braku sa Mionom ima ćerku Lanu i sina Vukašina, na koje je veoma ponosan.

 

Dejanova supruga se retko eksponira u javnosti, a on je svojevremeno podelio njihovu zajedničku fotografiju uz opis koji je oduševio sve.

 

"Znam da se nismo dovoljno fotografisali, ali znam da se mnogo volimo i znam da uživam u svakom trenutku sa tobom. Mnogo te volim, sve ostalo znaš", napisao je tom prilikom.

 

Godine 2012. Dekiju je dijagnostifikovan tumor na krajnicima, a upravo lepa supruga mu je bila veliki solonac i podrška.

 

O svojoj bolesti, koju je uspeo da pobedi, govorio je javno kako bi pomogao i drugima koji se bore sa istim problemom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Pantelić (@deki.pantelic) on

"U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove", iskren je bio Dejan, prenosi Blic.

 

(Stil.kurir.rs/Blic)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...