PRIJANKA ČOPRA NEPREPOZNATLJIVA

Danas je jedna od najlepših žena sveta: A nećete verovati kako je izgledala pre 22 godine! (FOTO)

Fotografija je uslikana 1999. godine, neposredno pre osvajanja titule za mis sveta

Celebrities
Autor:
Danas je jedna od najlepših žena sveta: A nećete verovati kako je izgledala pre 22 godine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Indijska glumica i manekenka Prijanka Čopra (38) danas je filmska zvezda, a pre nego što je zakoračila u svet glume krunisana je za mis sveta 2000. godine. Tada je imala 18 godina!

Jedna od najlepših žena sveta je najpre karijeru započela u Bolivudu, a onda se otisnula i u Holivud. U braku je sa pop pevačem Nikom Džonasom (28) .

Fatalni susret Prijanke Čopre i Nika Džonasa dogodio se 2017. godine na Met Gala zabavi. Ubrzo nakon toga su počeli da se zabavljaju, a samo mesec dana kasnije, nekadašnja mis sveta upoznala je porodicu deset godina mlađeg muzičara. Kako su veoma brzo shvatili da su rođeni jedno za drugo, nisu mnogo čekali sa veridbom i venčanjem.

Prijanka Čopra, Nik Džonas
foto: Reuters / Adnan Abidi

38- godišnja glumica je sada odlučila da sa svojim pratiocima podeli fotografiju iz vremena kada još uvek nije bila zvanično najlepša žena sveta.

Ovako je Biljana Tipsarević izgubila 30 kilograma: Morala sam da se odreknem stvari koje volim! (FOTO)

Tada 17- godišnja Prijanka pozirala je odevena u uskoj crnoj jakni i crnim pantalonama, dok je dugu crnu kosu pustila preko ramena.

Kada pogledate manekenski stav i samouvereni pogled u kameru jasno stavlja do znanja da je bila spremna za izbor za mis i život pod svetlima reflektora.

Novopečena mama uživa: Nakon višemesečnog skrivanja od javnosti, Điđi Hadid uslikana u šetnji sa bebom! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs