luka grbić

OSVOJIO JE SRCA publike ulogom Ivana u seriji TAJNA VINOVE LOZE: On je NAJINTELIGENTNIJI naš glumac sa IQ 156!

Mladi glumac opisuje kako je izgledala saradnja sa priznatim kolegama

Celebrities
11:08h Autor:
OSVOJIO JE SRCA publike ulogom Ivana u seriji TAJNA VINOVE LOZE: On je NAJINTELIGENTNIJI naš glumac sa IQ 156!
Foto: PrintscreenJutjub/RTS Prikazuje

Mladi glumac Luka Grbić ima samo 20 godina, a osvojio je srca publike ulogom Ivana Tomovića u popularnoj seriji "Tajna vinove loze". U seriji je stao rame uz rame sa priznatim kolegama Vojinom Ćetkovićem, Slobodom Mićalović, Anitom Mančić...

Mladi glumac koji je prvi put pred kamere stao u filmu "Južni vetar" 2018. godine, otkrio je kako je izgledala saradnja sa velikim imenima glumačke scene u seriji "Tajna vinove loze".

"To je kao neka floskula, uvek se govori – divna je ekipa, ali stvarno, ja sam se toliko lepo osećao u kadru sa kolegama. To su neka naša velika imena glumačka – Anita Mančić, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković. Trebalo bi da imaš neki odnos prema tome kad staneš u kadar sa njima, ali ja se nijednog trenutka nisam osećao ugroženo“, rekao je glumac, a govoreći o liku kojeg tumačiističe da je u pitanju tinejdžer koji se zadesio u porodici koju ne bi odabrao da može:

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Oseća se malo odbačeno, malo neshvaćeno. Želi sebe da pronađe. Meni je lako u Beogradu da pronađem sebe ako me nešto odbaci. Imam hiljadu mogućnosti, on nema toliko mogućnosti da se zabavi i onda se pronalazi u muzici“.

Kao najteži deo pri kreiranju lika, glumac izdvaja izmeštanje iz okolnosti u kojima on lično odrasta da bi se našao u difunkcionalnoj porodici na malim ekranima.

Ono što je posebno interesantno iz života Luke Grbića jeste činjenica da ima IQ 156 pa je član i Mense.

"Po upisu u srednju školu, počeo sam da volontiram u NTC centru. Preko osnivača ovog programa učenja Ranka Rajovića čuo sam za Mensu. Odlučio sam pokušam. Nijedan rezultat me ne bi porazio. Prvi put nisam prošao i falila su mi tri boda. Znao sam da će sledeći put biti bolje i ostvario sam rezultat 156, do granice do koje se meri ovaj test. Otišao sam na prvi sastanak i upoznao vrlo zanimljive ljude", rekao je u jednom intervjuu za Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs