dosta je

Amal UPLAŠENA za Džordža Klunija udarila ZABRANU: Stvar se otrgla kontroli, OVOGA mora ODMAH DA SE ODREKNE!

Situacija je postala ozbiljnija i vreme je za promene

Celebrities
Autor:
Amal UPLAŠENA za Džordža Klunija udarila ZABRANU: Stvar se otrgla kontroli, OVOGA mora ODMAH DA SE ODREKNE!
Foto: Profimedia

Amal Kluni (43), supruga Džordža Klunija (59) zabranila je holivudskom glumcu da konzumira alkohol jer je zabrinuta za njegovo zdravlje posle hospitalizacije u decembru 2020. godine.

Kako prenose američki mediji, advokatica mu je naredila da mora da ostane trezan zato što mu je krajem prošle godine dijagnostifikovana upala pankreasa, koja često zna da ima smrtonosni ishod. Njemu je na sreću bila blaža upala.

Zbog svega toga je navodno došlo i do rasprave. Kako ističe anonimni izvor, razdražljivi glumac prepirao se sa suprugom zbog svoje navike konzumiranja alkohola.

"Amal je izbacila sav alkohol iz doma, nakon što je Džordž hospitalizovan u decembru. Želi da se glumac brine o sebi, kako bi mogao da se brine o svojoj porodici, ispričao je pomenuti izvor.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Podsetimo, Džordžu je dobio pankreatitis nakon što je smršao za svoj poslednji film "Midnight Sky", pa ga je Amal uverila da je vreme da se smiri, kako bi mogao da se oporavi.

'Ljudi predviđaju da će Džordž i film koji igra dobiti nominacije, a Amal želi da njen suprug bude najbolje kako bi Holivudu poslao poruku da se vratio i da je bolji nego ikad', dodaje insajder.

"Džordž se oseća bolje i izgleda sjajno, ali stvarno ga je zabolelo što ga tera da promeni naviku, ističe izvor.

Da podsetimo, glumac nije vodio računa o zdravlju. Naime, za ulogu u novom filmu u kojem ulazi u kožu lika koji je preživeo katastrofu, glumac je za kratko vreme smršao skoro 13 kilograma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs