Godišnjica

Pre 43. godine, on je u konobarici našao svoju srodnu dušu: Glumac otkrio tajnu srećnog braka! (FOTO)

Glumac Džef Bridžis već je 43 godine u braku sa Suzan Geston, a par ima tri kćeri. U intervjuu je otkrio tajnu njihovog dugog braka te je istaknuo kako je to bila ljubav na prvi pogled

Ljubav i zavođenje
13:55h Autor:
Pre 43. godine, on je u konobarici našao svoju srodnu dušu: Glumac otkrio tajnu srećnog braka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Oskarovac Džef Bridžis i njegova supruga Suzan Geston u junu ove godine proslavili su 43. godišnjicu braka, godišnjica koja je zaista retka među parovima u Holivudu. Slavni glumac sada je otkrio i tajnu njihovog dugogodišnjeg braka za časopis People.

"Zaista sam blagosloven. Zaista smo različiti ljudi, ali to slavimo i ne damo da nas išta rastavi. Poštujem njenu mudrost", istaknuo je Džef.

70-godišnji glumac svoju je 67-godišnju suprugu upoznao 1974. godine kada je ona imala 20 godina i kada je radila kao konobarica na jednom ranču, na kojem je on snimao vestern "Rancho Deluxe".

"Bila je to ljubav na prvi pogled", priznao je Bridžis, koji je sa Suzan išao pred oltar dve godine nakon što su se upoznali. Nerazdvojni par prošle je godine svoj ranč u Montecitu prodao komšinici Opri Vinfri za čak 6,8 miliona dolara, a danas žive u Montani. Tamo su proveli i božićne praznike prošle godine zajedno sa svoje tri kćerke Izabel (39), Džesikom (37) i Hajli (34) te njihovim porodicama.

foto: Profimedia

"Oni se vole i mnogo vremena provode zajedno. Celo vreme postavljaju pitanja međusobno jedno drugome, kako bi bili sigurni da jedno i drugo uživaju u svemu", ispričala je njihova kćerka Izabela.

Istakla je kako je brak njenih roditelja prava inspiracija njoj i sestrama, a nije skrivala kako je imala srećno odrastanje puno ljubavi. Zajedno s ocem Izabela je objavila knjigu za decu koju su oni napisali i ilustrovali.

Džef Bridžis jedno je od popularnijih imena u Holivudu, a njegova zavidna karijera traje već 50 godina. Dosad je za nagradu Oskar bio nominovan sedam puta, a zlatni kip je dobio 2009. godine za film "Ludo srce". Ipak, najveća sreća u životu mu je porodica i to ističe u svakom intervjuu. I dalje se aktivno bavi glumom, a uskoro će se pojaviti i u novoj seriji "The Old Man", baziranoj na knjizi Tomasa Perija iz 2017. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs