ISPOVEST

Potresna životna priča pevačice: Sa depresijom se borim od 7 godine, smrt mi se činila kao jedini izlaz! (FOTO)

Nekoliko puta je dotakla samo dno života, ali je uspela da iz svih neprilika izađe kao pobednik

Vip priča
21:53h Autor:
Potresna životna priča pevačice: Sa depresijom se borim od 7 godine, smrt mi se činila kao jedini izlaz! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekadašnja zvezda Diznaijevih serija, Demi Lovato, imala je veoma teško detinjstvo, u čijem je centru bio otac nasilnik. Uprkos velikoj slavi koju je stekla nije uspela da se odupre porocima, pa joj je život više puta bio u opasnosti.

Pevačica je imala svega 10 godina kada je dobila prvu televizijsku ulogu, a upravo ta popularnost koju je stekla snimajući emisiju donela joj je probleme u školi. Vršnjaci su prema njoj, kako ona kaže, bili izuzetno zli.

"Kad sam imala 12, u školi je potpisana peticija koja je trebalo da me podstakne da se ubijem. Nazivali su me ku**om i govorili mi da sam debela i ružna. Znam da nije trebalo da ih slušam, ali sve sam uzimala k srcu. Mislila sam čak da nemam prijatelje baš zato što sam debela", govorila je Demi u jednom intervjuu.

Zgodni grčki princ ima samo 20 godina, a već je pravi zavodnik: Živi u Njujorku i mašta o glumačkoj karijeri! (FOTO)

foto: Profimedia

Kao odgovor na vršnjačko maltretiranje, Demi je počela da se izgladnjuje. "Terala bih sebe da povraćam i do šest puta dnevno", priznala je kasnije, a s bulimijom i depresijom borila se i 2008. godine nakon što je njen debitantski album “Don't Forget” prodat u pola miliona primeraka. Sledeće godine, sa samo 17 godina, Demi je prvi put probala kokain i tu je sve počelo.

"Živela sam 100 na sat i mislila kako ću umreti mlada. Mislila sam da neću doživeti 21. godinu".

2010. godine išla je od zabave do zabave , a nije štedela ni na alkoholu, ni na drogama, dok je nije smirila ljubav glumca Vilmera Valderame, najpoznatijem po ulozi Feza u seriji “Lude sedamdesete”. Par je tokom šestogodišnje veze nekoliko puta raskidao, ali uvek bi pronalazili način da se vrate jedno drugome.

Mračna strana omiljenog glumca današnjice: Napustio suprugu i dvoje dece pa sreću našao u zagrljaju duplo mlađe devojke!

foto: Profimedia

"Strast među nama nikad se neće ugasiti, ali naučila sam da ne mogu da tražim od drugih da me upotpune kada se osećam usamljeno. Stalno sam se pitala da li sam donela pravu odluku. Ne znam jesam li ga zauvek izgubila, ali moje srce će uvek biti uz njega", otkrila je 2016. godine Demi posle konačnog raskida, nakon kog je ponovo potonula u zavisnost.

Više puta je bila na rehabilitaciji, i to u centru čiji je postala suvlasnik.

Za vreme koncerta u Barkliz centru u Bruklinu pevačica je, umesto da otpeva novu pesmu, govorila o krizama kroz koje je prolazila. Priznala je da je razmišljala o samoubistvu kad joj je bilo sedam godina i da se borila sa bipolarnim poremećajem, alkoholom i drogom. "Smrt mi se činila kao beg iz boli. Bila sam fascinirana smrću".

Nakon toga objavila je novu numeru “Sober”, u kojoj je nagovestila da se ponovo vratila narkoticima.

Buran život kraljice popa: Skandali i tragedije pratili su je čitav život, njenu smrt nije uspela da preboli! (FOTO)

foto: profimedia

"Nisam radila na sebi. Nisam mogla da se otreznim. Šunjala sam se po avionima, krila po kupatilima, krišom drogu unosila noću u kuću", priznala je pevačica.

"Jedna faza je trajala dva meseca, bila sam drogirana i pijana svaki dan. Nije bilo lako raditi sa mnom tada", rekla je Demi i otkrila da je “kap koja je prelila čašu” bio incident iz 2010, kada je na privatnom letu iz Perua udarila jednog od svojih plesača, zbog čega je odlučila da se prvi put prijavi na lečenje usled “emocionalnih poteškoća”.

"Jednom sam uzela previše kokaina i još dodala “ksanaks”. Počela sam da se gušim, srce mi je lupalo. Pomislila sam: “Nisam se valjda predozirala”, govori pevačica

Sve je kulminiralo u julu 2018. godine kada se predozirala u svojoj vili, iako se nekoliko meseci ranije na koncertu u Njujorku pohvalila fanovima kako je čista već 6 godina.

Iz te teške situacije je uspela da se izvuče i priznaje da je od napuštanja klinike do danas trezna i da nije poklekla pred porocima. "Sa depresijom i bipolarnim poremećajem se borim još uvek i tako će biti do kraja mog života. Na meni je samo da radim najbolje što mogu i brinem o sebi".

Melanija dva puta odbila pokušaj Trampa da je uhvati za ruku: Prva dama iako besna, nikad bolje nije izgledala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs