achileas-andreas

Zgodni grčki princ ima samo 20 godina, a već je pravi zavodnik: Živi u Njujorku i mašta o glumačkoj karijeri! (FOTO)

Rođen u Njujorku, odrastao u Londonu, a danas je ponovo u rodnom gradu u potrazi za glumačkom karijerom

Vip priča
Autor:
Zgodni grčki princ ima samo 20 godina, a već je pravi zavodnik: Živi u Njujorku i mašta o glumačkoj karijeri! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/achi_of_greece

Grčki princ Achileas -Andreas (20) treće je dete od petoro dece princa Pavlosa i princeze Marie Chantal.

Već na prvi pogled jasno je da mladi kraljevski naslednik nije običan tinejdžer. On je pripadnik grčko-danske kraljevske porodice, te u mnogim aspektima života poštuje tradiciju i običaje.

Živahni Achileas-Andreas rođen je u Njujorku, gde su njegovi roditelji odlučili da žive nakon venčanja. Zatim su se odselili u London sa ciljem da svojoj deci obezbede bolje školovanje.

Trenutak koji smo svi čekali: Nakon 19 godina Bred Pit i Dženifer Aniston zajedno u novom projektu! (FOTO)

Uz njega, par ima 24-godišnju princezu Olimpiju, 21-godišnjeg princa Constantin-Alexiosa, 15-godišnjeg Odysseas-Kimona te 12-godišnjeg Aristidis-Stavrosa.

Nakon višegodišnjeg života u Velikoj Britaniji, u kojem se mladi princ družio sa plemstvom, ali i decom poznatih ličnosti, kraljevska porodica je spakovala kofere i vratila se u Ameriku.

Danas troje od petoro dece ove kraljevske porodice studira na prestižnim njujorškim univerzitetima.

Princ Achileas-Andreas pohađa Univerzitet Njujork, a u poslednje vreme sve više pokazuje interesovanje za glumu. Zahvaljujući svom talentu, već je bio deo u nekoliko projekata, među kojima je angažman u seriji ‘The Bold and the Beautiful’, u kojoj glumi sa svojom tetkom, princezom Teodorom, sestrom princa Pavlosa.

Mladi princ već ima u planu novu ulogu - u naučnofantastičnom filmu ‘Light Warriors’.

Kao i brojni njegovi vršnjaci, i grčki princ je aktivan na društvenim mrežama, te redovno svojim pratiocima pokazuje aktivnosti iz svog života.

Nedavno je proslavio 20.rođendan, te mu je kraljevska porodica pripremila rođendansku proslavu, a na poklon je dobio bubnjeve koje je želeo već duže vreme, kako bi brusio još jedan svoj skriveni talenat.

Melanija dva puta odbila pokušaj Trampa da je uhvati za ruku: Prva dama iako besna, nikad bolje nije izgledala! (FOTO)

Ova kraljevska porodica leto tradioconalno provodi u Grčkoj, u kojoj mladi Achileas živi punim plućima. Uživa u tamošnjem ambijentu, atmosferi, hrani, moru i piću.

Strogi kraljevski protokol: Ovih 15 pravila britanska kraljevska deca moraju da se pridržavaju!

Zime su rezervirane za skijanja s prijateljima, a nestašni momak voli da se s vremena na vreme oproba u lovu, aktivnosti koja je vekovima omiljena među pripadnicima kraljevske porodice.

This Is Africa

Објава коју дели Achileas of Greece (@achi_of_greece) дана

Iako je često okružen raznim lepoticama, među kojima je i Lila Grejs (17) ćerka slavne manekenke Kejt Mos, ovaj mladi zavodnik je još uvek singl.

Zbog svog izgleda privlačan je mnogim vršnjakinjama, ali on vreme najradije provodi u društvu starijeg brata i sestre Olimpije.

Kraljica Elizabeta II besna kao ris na Megan: Poručila joj da više nije deo kraljevske porodice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs