izmamio suze svojim obožavaocima

Semjuel L. Džekson na originalan način čestitao ženi godišnjicu: Pre 50 godina započeli smo ples... (FOTO)

Zvezda brojnih akcionih filmova i večito namršeni glumac iz najvećih holivudskih hitova pokazao je svetu svoju nežnu stranu

Vip priča
Autor:
Semjuel L. Džekson na originalan način čestitao ženi godišnjicu: Pre 50 godina započeli smo ples... (FOTO)
Foto: Profimedia / Ilustracija

Pored toliko razlaza i turbulentnih odnosa u Holivudu, pravo je iznenađenje čuti za dugovečan i stabilan brak koji odoleva izazovima, a glumacSemjuel L. Džekson može se pohvaliti baš takvim. Čuveni "čvrsti momak" iz najpopularnijih blokbastera od 1980. godine u braku je s Latanjom Ričardson, glumicom i producenktinjom s kojom je još od studentskih dana i s kojom ima ćerku Zoe, piše Glossy.rs.

Par je i danas nerazdvojan i njihova ljubav je očigledna, ali Džekson je rešio da je izjavi svojoj izabranici tako da čuje ceo svet.

Glumac je na svom zvaničnom profilu na Instagramu podelio njihovu fotogafiju nastalu tokom plesa i napisao:

Pre 50 godina započeli smo ples, bilo je zabavno. Pre 40 godina, postalo je ozbiljno! Slow drag (vrsta regtajm plesa, prim. prev) našeg života nas je pritisnuo zajedno, nekad sam ja vodio, nekad ti. Konačno smo pronašli ritam u kojem niko ne vodi, krećemo se kao jedno. Još uvek smo zalepljeni jedno za drugo, kuk uz kuk, dižemo jedno drugo, ali posedujemo i volimo svoj prostor. Srećna godišnjica, Latanja — napisao je Semjuel i izračunao da je pored svoje drage proveo 18.250 dana.

— Činiš da moja duša pleše. Ne menjaj pesmu, nismo završili ples — zaključio je.

Obožavaoci slavnog glumca ne kriju koliko su oduševljeni ovom njegovom stranom i koliko ih je dirnula ova emotivna čestitka upućena najvažnijoj ženi u glumčevom životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs