mODEL

NJU ZOVU KADA ŽELE DA PREBOLE BIVŠE ŽENE: Tina menja muškarce u očajničkoj potrazi za pravim! (FOTO)

Tina rado pokazuje svoje istetovirano telo, iako voli da menja muškarce i dalje ima nadu u pravu ljubav

Celebrities
17:52h Autor:
NJU ZOVU KADA ŽELE DA PREBOLE BIVŠE ŽENE: Tina menja muškarce u očajničkoj potrazi za pravim! (FOTO)
Foto: Profimedia

Model, Tina Luis odavno je stekla vojsku obožavatelja na Instagramu zbog seksi objava, ali ove godine je privukla pažnju javnosti i muškarcima s kojima se družila.

40-godišnja manekenka, koja se ističe oblinama i mnoštvom tetovaža, većinu vremena provodi u kupaćem kostimu i donjem rublju u kojima pozira za pratioce, a često se može videti i na plaži. Tina je mamila poglede prolaznika u kalifornijskom kvartu Venice dok se brčkala u plićaku.

Tina je nosila zelenobeli bikini koji je jedva zadržavao njene obline i donji deo je stalno sužavala u tangice kako bi joj ostalo što manje tragova od sunčanja. U istom kupaćem kostimu, samo ružičaste boje, je viđena i ranije na plaži.

Kako piše Dejli Mejl, Luis je srećno zauzeta, a ljubi biznismena Breta Openhajma(44) koji je poznat po emisiji "Selling Sunset" o prodaji nekretnina. Nedavno su snimljeni zajedno u Kaliforniji kako šetaju držeći se za ruke.

Inače, Tina je u martu viđena na večeri s misterioznim muškarcem u restoranu u Vest Holivud. Tina je tako još jednom zaintrigirala javnost jer to je bio četvrti muškarac od maja prošle godine s kojim su je povezivali, no prvi je koji nije slavan.

Naime, manekenka je prvo bila u vezi sa 16 godina starijim Gevinom Rosdalom koji je poznatiji kao bivši muž Gven Stefani.

Viđeni su tokom šetnje parkom u Los Anđelesu dok su šetali Gavinovog psa, a samo dva meseca kasnije šuškalo se da Tina ljubi osam godina starijeg Brajana Austina Grina (47). Uhvaćeni su tokom sastanka u Los Anđelesu i mnogi su mislili da je nakon njihovih pojavljivanja u javnosti veza ozbiljnija te da je glumac prebolio bivšu suprugu Megan Foks.

Ali već u oktobru prošle godine je fotografirana na plaži u Malibuu s reperom Šonom Kombsom Didijem (51). Prepustili su se nežnostima, mazili se i ljubili te su izgledali jako srećno i zaljubljeno, a Tina je mamila poglede prolaznika i minijaturnim bikinijem.

To je mnoge iznenadilo jer se činilo da je manekenka u vezi s Brajanom, kao i da je Šon ponovno sa Sarom Čampan, majkom svoje kćerke. Muzičar je ranije bio u vezi sa plesačicom Kasi Venturu (34) te je pre dve godine pričao kako želi proširiti svoju porodicu s njom, iako ima šestoro dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs