17 GODINA RAZLIKE

NAJČUDNIJA HOLIVUDSKA LJUBAVNA PRIČA: Godinu dana krili da se znaju i da su dobili dete! (FOTO)

On je 17 godina stariji od nje i niko nije ni mislio da će se njih dvoje zaljubiti

Vip priča
18:26h Autor:
NAJČUDNIJA HOLIVUDSKA LJUBAVNA PRIČA: Godinu dana krili da se znaju i da su dobili dete! (FOTO)
Foto: Profimedia

Hilari Barton (38) i Džefri Din Morgan (55) u srećnoj vezi su već godinama, a njihova ljubav spada u one čudnije priče Holivuda.

Sve je počelo 2009. godine kada su završili na sastanku na slepo, na koji su ih nagovorili zajednički prijatelji. Morgan je pričao u jednom intervjuu kako mu je prijatelj rekao da ima poznanicu koja nema dečka, "smestio" im je sastanak, a sve ostalo je istorija. Pričao je i kako se seća da je Hilari bila jako simpatična tokom tog sastanka, a na kraju su završili kod njega kući ispijajući tekilu.

Hilari je u tom periodu trebalo da putuje u Pariz, a on je bio na snimanju jedne serije, ali uspo je da je nagovori da ga poseti pre putovanja. Na kraju u Pariz nije ni otišla, a godinu dana nakon toga par je dobio prvo dete. Trudnoću su skrivali od javnosti, a vest da je glumica rodila dete objavili su nekoliko meseci otkako su dobili ćerku.

Hilari Burton, Džefri Din
foto: Profimedia
1 / 3 Foto: Profimedia

Nakon deset godina veze napokon su i službeno stali pred oltar u oktobru 2019. Napisali su kako su porodica već dugo godina, a srećni su što su na njihovu velikom danu mogla biti i njihova deca. Njihovo venčanje nije bilo veliko, ali Hilari je u intervjuu rekla kako je bilo upravo onakvo kakvo je htela da bude. Komentarisali su kako su u početku veze dobijali mišljenja sa svih strana te su retki mislili da će uspeti, ali istrajali su u tome da ispoštuju svoje zavete- dok ih smrt ne rastavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs