Ljubav

Megan Foks zatreskana u mladog dečka: Od njenih izjava ljubavi, neprijatno je svima!

Mi smo jedna duša u dva tela, to sam osetila čim sam ga upoznala, priznala je glumica

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Mašin Gan Keli i Megan Foks su od početka pričali kako je njihova veza kosmička, intezivna, retka i natprirodna, ali u novom interviju glumica je nastavila da hvali njenog novog dečka.

 

Sam Keli je rekao kako ga je ljubav prema Magan Foks učinila da uspori i da više brine o sebi samom.

 

"Ljubav nije ono što se promoviše. Upravo je suprotno. U glavi imaš da si rok zvezda i da treba da imaš što više žena, ali u stvari ti treba neko ko će da te izvede iz te brze trake i da te odvede na sigurno, a ja volim što naša ljubav prerasta u to."

foto: Profimedia

Za to vreme Megan Foks je rekla kao nikad nije pokušala da kontroliše Kelija: "Više mi se čini da izbegavam sopstvene destrukcije. Više se brinem za sebe u ovoj vezi."

 

Dodala je i kako je njihova veza mitska, te da se takva ljubav dešava jednom u životu.

"Voleti njega je poput zaljubljenosti u cunami ili šumski požar. Interzitet stapanja s njim je neodoljiv, a pretnja koju to predstavlja je snažna, ali i lepa u isto vreme pa nemate drugi izbor nego da se predate sa zahvalnošću."

foto: Profimedia


"Kada sam prvi put srela Kelija pogledala sam ga u oči i osetila najiskreniji, najsnažniji i najčistiji duh. Srce mi se odmah slomilo i jednostavno sam znala dam sam sje***."

 

"Blizanački plamen je zapravo mesto gde se duša uzdigne na dovoljno visok nivo da može istovremeno da se podeli na dva različita tela. Mi smo zapravo dve polovine iste duše. Odmah sam to osetila," ispričala je Megan Foks. 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...