pogledajte

Nekad su o njima maštale tinejdžerke iz celog sveta: Evo gde su danas braća Skot iz serije One Tree Hill! (FOTO)

Brojne tinejdžerke su prvu deceniju provele prikovane za male ekrane zahvaljujući Lukasu i Nejtanu Scktu, glavnim junacima serije 'One Tree Hill'.

Vip priča
Autor:
Nekad su o njima maštale tinejdžerke iz celog sveta: Evo gde su danas braća Skot iz serije One Tree Hill! (FOTO)
Čed Majkl Marej, Foto: Profimedia

Tako smo u devet sezona imali prilike da vidimo kako se odnos dvojice mladića menja od zakletih neprijatelja, preko košarkaških rivala do bliskih članova porodice. Premda je snimanje serije zvanično završeno 2012. godine, mnoge od nas se s nostalgijom prisećaju dana kada je glavni razgovor u društvu bio onaj pripadaš li timu Lukas ili timu Nejtan. Nostalgija za nekim bezbrižnijim vremenima nagnala nas je da pogledamo gde su i čime se to bave polubraća Skot, odnosno glumci koji su ih dobili priliku odigrati. Pre nego što je ostvario ulogu starijeg brata Lukasa, glumac Čed Majkl Marej bio je već dobro poznat mlađoj publici zahvaljujući epizodnim ulogama u hit serijama Gilmore devojke i Dosonov svet ali i filmu Šašavi petak.

Najharizmatičniji muški likovi iz TV serija: Ženskaroš, kriminalac, psihopata- ali neodoljiv! (FOTO)

Ipak, upravo mu je uloga mlade košarkaške zvezde obeležila karijeru, a mnoge obožavatejke razveseliće vest da se ovih dana ponovo vratio u dres popularnih 'Ravensa'. Ovoga puta to je učinio iz humanitarnih razloga pa je na društvenim mrežama pozvao svoje pratioce da učestvuju u aukciji dresa s njegovim potpisom, a sav prihod namenjen je u prikupljanju sredstava za tamošnje bolnice.

Osam najboljih serija u 21. veku: Kultna ostvarenja koja nikog nisu ostavila ravnodušnim! (VIDEO)

Videvši ga u dobro poznatom dresu s brojem 3 čini se kao da je za njega vreme stalo, mada je zašao u 40. godinu života. Premda su mu predviđali veliku karijeru, Čed nikada nije uspeo da ponovi uspeh koji su mu donele njegove mladalačke uloge. Ostvario je nekoliko zapaženijih epizodnih uloga, poput one u seriji 'Riverdale', a već treću godinu zaredom moći ćemo ga videti u novom Holmarkovim božićnom filmu. Na vrhuncu slave medijske naslove punio i svojim ljubavnim životom, ali 2015. godine skrasio s kolegicom Sarom Romer, a njihov brak okrunjen je s dvoje dece.

Sreća u ljubavi osmehnula se i njegovom televizijskom polubratu Nejtanu, odnosno glumcu Džejmsu Lafertiju koji se početkom septembra verio s dugogodišnjom devojkom, glumicom Aleksandrom Park. Po završetku snimanja serije koja ga je proslavila okrenuo se akcionim dramskim serijama te je ostvario i glavnu ulogu u seriji 'Crisis'.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs