OTVORENO

Snežana Savić je u životu imala sve osim sreće u ljubavi: Najvažniju životnu ulogu ipak nisam odigrala kako treba!

Nakon drugog ljubavnog kraha više se nikad nije udavala

Vip priča
Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Iako o privatnom životu retko kad govori, neki detalji su ipak svima dobro poznati. Snežana Savić (67) je izgradila uspešnu glumačku i muzičku karijeru, ali na ljubavnom planu joj nisu cvetale ruže.

 

Prvi put se udala tokom studija, ali taj brak nije potrajao. Njen drugi suprug je bio Dragoslav Lazić, 17 godina stariji reditelj i scenarista. U tom braku su dobili ćerku Anitu, ali su se brzo razveli.

 

Lazić se ponovo oženio i to glumicom koja je od njega mlađa 30 godina Draganom Turkalj. Lazić je sa svojom izabranicom dobio blizance, sina i ćerku, u 76. godini.

Snežana je odlučila da novim brakom ne donosi još više stresa njihovoj ćerki. Kako je jednom prilikom kazala, smatrala je da je jedna trauma u Anitinom životu dovoljna i nije želela da njena ćerka "naknadno doživljava rivalitet sa decom koju bi ona imala sa drugim čovekom".


U intervjuu u emisiji "Premijera", Televizije Pink, Snežana je otvorila dušu i priznala da onu najvažniju životu ulogu nije odigrala onako kako je želela.

 

"Postoje neke životne uloge koje nisam odigrala onako kako sam ja želela, a to je uloga da budem savršena u kući, da budem savršena majka, žena, supruga, domaćica, ja sam se trudila revnosno", rekla je glumica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...