Tuga

Otac mu je ubio majku, pa sebe. Ostavši sam na svetu, u 12. godini borio se sa rakom: Umro najmlađi kuvar!

Toliko borbe i želje za životom je imao Ben Vatkins. Ipak, ovaj put su nedaće pobedile

Celebrities
10:19h Autor:
Otac mu je ubio majku, pa sebe. Ostavši sam na svetu, u 12. godini borio se sa rakom: Umro najmlađi kuvar!
Foto: Printscreen/youtube/ Nicki Swift

Ben Vatkins koji se proslavio u kulinarskom showu "Master Chef Junior" preminuo je nakon duge i teške borbe s rakom, a od njega se oprostio i jedan od najslavnijih šefova današnjice Gordon Ramsej.

Dečija televizijska zvezda Ben Vatkins koji se proslavio u američkoj verziji šoa "Master Chef Junior" preminuo je u 15. godini od posledica teške borbe s rakom u bolnici u Čikagu, tužna je vest koju su potvrdili članovi njegove porodice.

Benu je pre godinu dana dijagnostikovan tumor mekih tkiva koji se javlja kod dece i mladih, a njegovi su rođaci za TMZ izjavili kako su im lekari rekli da je samo pet ljudi na svetu imalo tu retku bolest.

"Naš Ben je otputovao kući svojoj majci, nakon godinu i po dana duge borbe s rakom. Nakon što je u septembru 2017. godine izgubio oba roditelja, divili smo se Benovoj snazi, hrabrosti i ljubavi prema životu. Nikada se nije žalio, bio je i ostat će zauvek najsnažnija osoba koju smo poznavali. Kada smo objavili vest da je Ben bolestan, on se toliko radovao zbog ljubavi i podrške koju je dobijao sa svih krajeva sveta. Teši nas da je njegova patnja gotova i da je Ben znao koliko je bio voljen", izjavila je njegova baka Dona Edvards.

Počast Benu odao je jedan od najslavnijih kulinarskih šefova današnjice Gordon Ramsi koji mu je posvetio dirljive reči na Tviteru.

"Izgubli smo mladog šefa. Ben, bio si neverovatno talentovan kuvar i još snažniji mladić. Tvoj mladi život imao je toliko teških zaokreta, ali ti si uvek istrajao u svemu. Šaljem svu ljubav porodici Bena Vatkinsa koja se nosi s ovim strašnim gubitkom", napisao je Gordon.

Inače, Ben je izgubio u tragičnom događaju 43-godišnju majku Lejlu Edvards i 46-godišnjeg oca Majka Vatkinsa u septembru 2017. godine kada je imao samo 11 godina. Njegov otac upucao je majku, a potom je sam sebi oduzeo život nakon žustre rasprave o razvodu braka. Bili su vlasnici restorana, a Ben je od najranijih dana boravio u kuhinji i pomagao im.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs