Deca su mu sada prioritet

Razvod od nje je najveća sramota u mom životu: Čuveni preljubnik se pokajao?

Dvadesetogodišnja ljubav raspala se zbog preljube muzičara

Ljubav i zavođenje
Autor:
Razvod od nje je najveća sramota u mom životu: Čuveni preljubnik se pokajao?
Foto: Profimedia

Muzičar Gavin Rosdal osvrnuo se toekom nedavnog intervjua na svoj razvod od pevačice Gven Stefani, rekavši da je to najsramotniji trenutak u njegovom životu.

Podsetimo, britanski muzičar razveo se od Gven u avgustu 2015. godine, nakon 13 godina bračnog života tokom kojeg su delovali prilično skladno. Rosdal sa pevačicom ima tri sina, a pre njih dobio je i ćerku Dejzi, koju je u mladosti dobio s modnom dizajnerkom Perl Lav.

Deca su mu prioritet

Njegova deca su mu najvažnija, ističe, i dodaje da mu je jedan od najsrećnijih dana poslednjih godina bio onaj kada je sa svoje četvoro dece slavio rođendan.

"Prošle godine su ostali kod mene za moj rođendan, bilo je divno", priča muzičar.

Bračni par proveo je više od dvadeset godina zajedno, ali sve je palo u vodu nakon što je Gavin prevario Gven s dadiljom. Ostao je u korektnim odnosima s bivšom suprugom, s kojom je pre braka proveo sedam godina u vezi. Nakon toga su se venčali i dobili decu, pa je godinama izgledalo da su u braku iz snova. Nažalost, ljubav je prestala nakon Gavinove navodne bračne nevere s dadiljom, zbog čega je pevačica predala papire za razvod.

Od tada bivši par deli starateljstvo nad sinovima, koje Gavin nije odavno video zbog pandemije korona virusa. U toj situaciji, kaže, teško je uskladiti se, pogotovo razvedenim roditeljima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs