vodi računa o izgledu

OVAKO JE JELENA GAVRILOVIĆ DOVELA SVOJU LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Smršala sam 6 kilograma! (FOTO)

Jedna od najlepših srpskih glumica ima besprekornu liniju

Lepi & Zdravi
20:22h Autor:
OVAKO JE JELENA GAVRILOVIĆ DOVELA SVOJU LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Smršala sam 6 kilograma! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilovic

Jelena Gavrilović (38) važi za jednu od najzgodnijih dama sa naše javne scene, a pored toga što vodi računa o ishrani, popularna glumica i redovno trenira.

Prelepa umetnica se nedavno vratila sa odmora iz Grčke, pa se ponovo bacila na vežbanje, a pratiocima na Instagramu pohvalila se sjajnim rezultatima.

Jelena Gavrilović
foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilovic

"6 kilograma sam smršala, pa sad ti vidi da li ćeš da treniraš", poručila je Jelena u video snimku iz teretane na storiju.

Jelena Gavrilović
foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilovic

Jelena je pre dve godine u intervjuu za Stil otkrila tajnu svoje savršene linije.

"Ključ je u treninzima i hrani. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma".

Izuzetno je disciplinovana i posvećena vežbanju, a kako nam je jednom otkrila plank vežba je najzaslužnija za njenu figuru.

"Radim plank svaki drugi dan ujutru, minimalno tri puta nedeljno. U teretanu idem najčešće oko 12 sati jer tada niko ne vežba, pa sam sama, čudno vreme", rekla je glumica prošle godine za Stil.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs