MARIJA TARLAĆ

BILA JE SUPERMODEL I JEDNA OD OMILJENIH TV LICA 90-IH, A ONDA SE UDALA: Evo kako danas izgleda Marija Tarlać! (FOTO)

Marija Tarlać je uspešno koračala modnim pistama devedesetih, a bila je i jedna od omiljenih tv lica

Celebrities
09:25h Autor:
BILA JE SUPERMODEL I JEDNA OD OMILJENIH TV LICA 90-IH, A ONDA SE UDALA: Evo kako danas izgleda Marija Tarlać! (FOTO)
Foto: PrintscreenJutjub/Svetlana Ceca Raznatovic

Marija Maćić, danas Tarlać je devedesetih bila jedna od naših najpoznatijih supermodela, a publiku je osvojila dok je vodila popularne emisije "City" i "City club", zajedno sa Boškom Jakovljevićem, Radom Radenović, Ivanom Baltić i Biljanom Obradović.

A onda se povukla sa televizije i posvetila porodičnom životu. Dobila je sina Luku sa nekadašnjim košarkašem Draganom Tarlaćem, a par je zatim 2003. stao na ludi kamen u manastiru Krka u severnoj Dalmaciji.

-Kada sam se udala, napustila sam posao u emisiji “City”, jer sam želela da se posvetim svom detetu. U potpunosti sam bila posvećena majčinstvu. Jer kada nešto radim volim da budem u tome do kraja, a tu pre svega mislim na svog sina i sada na modu. Pre toga, u životu sam imala mnogo sreće, radila sam poslove za koje sam bila odlično plaćena, iako nisam bila previše posvećena - otkrila je Marija svojevremeno.

Marija i Dragan su danas u braku 18 godina, a njihov sin Luka krenuo je očevim stopama, pa uspešno gradi košarkašku karijeru već nekoliko godina.

Marija je neko vreme radila kao organizator venčanja sa koleginicom Tamarom Paunović, a danas je modni dizajner.

Marijin istančan stil odevanja oduševljava njene pratioce na Instagramu, a danas se retko pojavljuje u javnosti, osim na modnim dešavanjima gde je ponekad ljudi mogu sresti. Mnogi je svrstavaju među najbolje obučene dame u Srbiji.

U četrdesetim godinama izgleda zaista odlično, što potvđuju i fotografije.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs