Iskoristila popularnost bivšeg muža

BILA U BRAKU SA SILOVATELJEM, PRIKRIVALA NJEGOVA NEDELA ZBOG PARA I SLAVE: Po mnogima ova žena nema prava na sreću!

Mnogi smatraju da je Georgina znala šta njen suprug, Hari Vajstajn radi iza zatvorenih vrata svog studija, ali je ćutala

Celebrities
09:49h Autor:
BILA U BRAKU SA SILOVATELJEM, PRIKRIVALA NJEGOVA NEDELA ZBOG PARA I SLAVE: Po mnogima ova žena nema prava na sreću!
Foto: Profimedia

Vlasnica modnog brenda haljina Marčesa i glumica Georgina Čapman, došla je u centar pažnje kao supruga produzenta Harvija Vajnstina. Par se počeo viđati 2003. godine dok je on još uvek bio u braku sa svojom prvom suprugom. 2007. godine su se venčali, a zajedno imaju dvoje dece. Ćerku Indiju Perl rođenu 2010. godine i sina Dašiela Maksa Roberta, rođenog 2013. godine.

Ipak, početak kraja započeo je 2017. godine kada su Vajnstina brojne holivudske glumice i ostale žene u filmskoj industriji optužile za seksualno zlostavljanje i silovanje. Njegova supruga u početku je bila uz njega, ali onda je brzo zatražila razvod te se izvinila svim ženama koje je njen suprug povredio na bilo koji način.

U septembru2019. godine Georgina se počelo povezivati s glumcem i oskarovcem Adrijenom Brodijem s kojim je tek pre nekoliko nedelja službeno priznala vezu te se par otad više ne skriva. Takođe, oskarovac je viđen u društvu njene dece pa se čini kako su stvari ozbiljne.

Georgina Čapman
foto: Profimedia

Par je prošlog ponedeljka stigao i u Kan gde se nisu skrivali i nežnosti su razmenjivali pred okupljenim fotografima, a izgledali su zaista srećno.

"Poslednje godine za Georginu su bile jako teške, a otkad je upoznala Adrijana, ponovo je nasmejana. Već dugo je niko nije video tako srećnu, napokon ima osećaj da može da nastavi svoj život," otkrio je izvor blizak dizajnerici još krajem 2019. godine.

Ipak, postoje i oni koji smatraju kako je Georgina znala za zlodela svog supruga te svejedno ostala uz njega kako bi promovisala svoj modni brend haljina Marčesa koji je gurao upravo Vajnstejn. Naime, poznata je priča kako je "prisiljavao" slavne glumice da na crvenim tepisima nose kreacije njegove supruge pa su se mnogi pitali kako Adrijen "ima želudac" da ljubi ženu od ozloglašenog Vajnstijna. Ali slavnog glumca očigledno nije briga za te priče.

Georgina Čapman
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs