PRIRODNO LEPA ŽENA

OVO SAM JA! NESAVRŠENA! ŽENA KOJU SAM ZAVOLELA TOKOM 47 GODINA: Maja Nikolić oduševila Instagram! (FOTO)

Poznata voditeljka oduševila svojom izgledom korisnike Instagrama

Lepi & Zdravi
Autor:
OVO SAM JA! NESAVRŠENA! ŽENA KOJU SAM ZAVOLELA TOKOM 47 GODINA: Maja Nikolić oduševila Instagram! (FOTO)
Foto: Kurir/Dragan Kadić

Popularna voditeljka Maja Nikolić važi za jednu od najlepših srpskih tv lica, a osim što je uspešna u svom poslu, ona je i majka troje dece koje ima u braku sa suprugom Aleksandrom.

Lepa voditeljka na svom Instagramu s vremena na vreme objavi fotografije u prirodnom izdanju i tada dobije pregršt komplimenata na račun svog izgleda.

Sada je Maja jednom objavom istakla koliko je zapravo važno da žena voli sebe.

"Ja sam (ne)SAVRŠENA. Šta je savršeno? Lice bez bora, život bez briga? Šta je savršena žena? Majka puna strpljenja koja nikada ne izgubi živce? Koleginica koja sve uspešno završava? Kojoj kuća uvek blista? I kojoj je koža uvek sjajna? Ovo sam ja! Nesavršena ja! Ja sa svim svojim manama. Samo žena. Žena koju sam zavolela tokom ovih 47 godina. Kojoj sam počela da odajem mnogo više priznanja zbog svega što je postigla, zbog svega što je uspela, zbog svih prepreka koje je nisu zaustavile. Iskrena ja. Samo ja. Nesavršena ja", napisala je Maja u opisu slike na kojoj pozira nasmejana.

Pratioci su je "počastili" lajkovima, a komplimenti se samo nižu.

"Najvažnije je spoznati sebe i zavoleti baš takve kakve smo! Bravo prelepi ste! Ti si prirodna", Kao vino, što zrelija, to savršenija", "Mnogo si lepa" samo su neki od brojnih komentara.

Tajnu svoje lepote, Maja je u intervjuu za Stil i pričala 2019. godine.

- Negujem se posvećeno i redovno još od osnovne škole, kada me je mama zbog prvih problema sa licem odvela kod kozmetičarke. Od tada znam da je obavezno da se uveče umijem blagim sredstvom i da nanosim kremu koja je prilagođena i tipu lica i godinama. Nema u nezi neke velike tajne. Ako ste redovni i posvećeni to se i vidi.

O životu u četrdesetim, Maja nam je ovako govorila.

Znate ko ste, šta želite, ne zanima vas to kako vas neko drugi vidi, već jedino da sebi budete dobri, da se ne opterećujete glupostima. Fine su ovo godine. Rasterećena sam.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs