srećan rođendan

ULAGALA U OBRAZOVANJE, SA OCEM SVOG SINA NEGUJE ODNOS ZA PRIMER NAKON RAZLAZA: Priča jedne od omiljenih tv lica!

Poznato tv lice Nataša Miljković decenijama je prisutna na malim ekranima i oduševljava publiku svojim voditeljskim umećem, lepotom i šarmom.

Vip priča
14:38h Autor:
ULAGALA U OBRAZOVANJE, SA OCEM SVOG SINA NEGUJE ODNOS ZA PRIMER NAKON RAZLAZA: Priča jedne od omiljenih tv lica!
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Nataša Miljković je rođena 25. januara 1977. godine u Beogradu od oca Miloša takođe novinara po struci i majke Biljane socijalnog radnika. Nataša ima i sestru Korneliju.

Nakon osnovne i srednje škole u rodnog gradu, Nataša je upisala Fakultet Političkih Nauka na Beogradskom univerzitetu, koji je i diplomirala po „ubrzanom režimu“ kao sjajan student. Upisala je specijalizaciiju uporedo i to na odseku međunarodnih odnosa, koju je takođe završila na AAO (Alternativna Akademska obrazovna mreža) kao jedan od najboljih studenata generacije. Tu se nije zaustavila, pa je rad na sebi nastavila na studijama u Rimu gde je dobila i titulu magistra na temu „Politika sile u međunarodnim odnosima“.

Voditeljsku karijeru započela je sa svega 14 godina na televiziji „Studio B“ gde je prvi put stala pred kamere u tinejdžerskoj emisiji „Teenage TV“ .

1996. godine prelazi na „BK“ gde je vodila emisije „Ukrštene reči“, „Gutenberg“, „Maska nedelje“, a takođe je neko vreme sarađivala sa Gordanom Sušom u „Vin produkciji“. Nakon 7 godina rada na toj televiziji, 2004. počinje novu eru na RTS-u gde se zadržala 5 godina. Najveću popularnost stekla kao urednik, autor i voditelj čuvene i kultne emisije „Ključ“, koja se bavila raznim životnim temama.

Na Javnom servisu bila je i urednik autor, kao i voditeljka "Jutarnjeg programa" od 2009. do 2014. godine zajedno sa svojom kumom i prijateljicom Majom Nikolić.

Jednu godinu je provela i na TV Prva gde je takođe vodila "Jutarnji program"., odakle je prešla na NOVU S, gde je ponovo sarađivala sa Majom Nikolić u emisiji "Među Nama". Nataša je od 2020. zaštitno lice televizije N1.

Šarmantna voditeljka danas slavi 45. rođendan, a mi ćemo se pristetiti dela intervjua koji je Nataša dala za Stil 2019. godine.

Pribegavate li nekim posebnim trikovima za prikrivanje podočnjaka i svežiji izgled?

"Nemam problem sa podočnjacima, vrlo retko se pojave, kad sam baš umorna. Nemam čak ni neku posebnu negu sem higijene i kvalitetne kozmetike".

Da li Vam je šminka svakodnevni saveznik u ulepšavanju?

"Što sam starija sve se manje šminkam. Sebi izgledam svežije i lepše kad nema mnogo boja na mom licu".

Koliko vodite računa o ishrani?

"Ne jedem slatko i ne jedem testo. Ne jedem ni redovno doduše, tako da se ne bi moglo reći da vodim baš računa".

Privatni život

2007.godine, Nataša Miljković je ušla u vezu sa glumcem Srđanom Timarovim, sa kojim je nakon tri godine veze dobila sina Lazara. Međutim, stačku na vanbračnu zajednicu stavili su 2013. godin, ali su ostali u sjajnim prijateljskim odnosima, zbog čega si i dan dana omiljeni među publikom. Nikada jedno o drugom nisu loše pričali javno, a ugostila ga je i u emisiji "Jutro na Prvoj" kada je pred kamerama i pao prijateljski poljubac.

-Dvanaest godina mi govori "zovi me u emisiju, zovi me u emisiju" i evo Srđane, desilo se i to - dodala je ona kroz osmeh, na šta joj je Timarov odgovorio:

- Tako je, šta sam sve uradio. Dvanaest godina te znam, sedam godina zajedničkog života, dete smo pravili da me primetiš, tako da je moje pitanje za tebe zašto me sad zoveš.

Njen zdrav i harmoničan odnos sa glumcem Srđanom Timarovim, sa kojim ima sina Lazara pravi je podstrek svima kako bivši partneri mogu zajedno da grade prijateljsku luku i nakon razlaza.

O odnosu sa bivšim izabranikom, Nataša je pričala u intervjuu za Stil 2019. godine.

"Takvi smo ljudi, poštujemo se i dan danas. Imamo predivno dete i zahvalnost jedno drugome zbog njega. Večna zahvalnost i prijateljstvo.

Način na koji ste ga ugostili u emisiji prošle godine oduševio je Srbiju. Kako ste se tada osećali?

"Imala sam strah da ne ode u previše privatno. Dok smo bili zajedno, nikada ga nisam zvala u emisije, upravo zbog toga".

Ko je stroži, a ko popustljiviji roditelj?

"Nema kod nas podele na dobrog i lošeg policajca. Isti smo, samo ja možda malo kraće umem da se ljutim i durim".

Nakon što se razišla sa glumcem Srđanom Timarovim Nataša je bila ušla u vezu sa biznismenom Žarkom Tarićem, ali njihova romansa je pukla posle 6 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs