BEZ TEKSTA

NATAŠA BEKVALAC IMA VILU DA VAM PAMET STANE: Pevačica od ove luksuzne nekretnine mesečno inkasira DO 10.000 EVRA!(FOTO)

Nataša Bekvalac napravila je svoj privatni raj u Čeneju, koji, kada sama ne uživa u njemu - izdaje za vrtoglavu cifru!

Enterijer
15:40h Autor:
NATAŠA BEKVALAC IMA VILU DA VAM PAMET STANE: Pevačica od ove luksuzne nekretnine mesečno inkasira DO 10.000 EVRA!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Novosadska Barbika i jedna od najlepših srpskih pevačica - Nataša Bekvalac već dugo je jako uspešna u svom poslu, a novac koji je zaradila očigledno veoma uspešno i reinvestira.

Nataša Bekvalac je još početkom 2020. godine odlučila da njena zarada neće trpeti zbog pandemije korona virusa, pa je luksuznu vilu u svom vlasništvu odlučila da izdaje svima onima koji su želeli da pobegnu iz grada za vreme karantina. Međutim, za tako nešto ste morali da imate veoma dubog džep, jer dan na prostranom salašu u Čeneju staje vas 800 eura.

Pevačica izdaje svoje luksuzno imanje u Čeneju za različite vrste proslava, poput rođendana, venčanja, žurki, devojačkih večeri... a za nedelju dana zaradi najmanje 2.800 evra.

Bekvalčeva često menja mesto boravka, jer poseduje i stan u beogradskom naselju Dedinje, pa kada je vila izdata, sa ćerkama boravi u Beogradu.

Zbog toga je odlučila da joj raskošna kuća na salašu, koja poseduje svoj bazen i uređena je veoma luksuzno - ne bude prazna i da skuplja prašinu, pa je počela da je izdaje u zakup.

Natašinu kuću, ukoliko želite da je iznajmite ili samo provirite u luksuz, možete pogledati na Instagram stranici na kojoj zainteresovani mogu pogledati fotografije pevačicine raskošne vile.

Cena izdavanja je prava "sitnica" i iznosi 800 evra po danu, sa mogućnošču noćenja u kući za zakupca.

Prema određenim informacija, izdavanje ove raskošne nekretnine ide odlično, tako da je salaš zauzet minimum četiri dana u nedelji, što u prevodu znači da Nataša za sedam dana zaradi i nekoliko hiljada evra.

Rekord je, kažu, oborila prošlog leta, kada je zaradila skoro deset hiljada evra tokom jednog meseca.

Ona je u julu prošle godine, kada su mere protiv kovida malo popustile i kada su venčanja i velike proslave mogle da se organizuju, kuću izdala čak 14 puta, ispričao je sagovornik blizak pevačici za Kurir, a to bi značilo je da zaradila više od 10.000 evra.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs