kako vam se dopada?

OVAKO SE LETUJE KADA SI MILIJARDER I ZOVEŠ SE RALF LOREN: Ova kuća na BAHAMIMA je omiljeno mesto modnog dizajnera!

Modni dizajner Ralf Loren i njegova supruga Riki, kupili su vilu na Jamajci pre više od 30 godina.

Enterijer
Autor:
OVAKO SE LETUJE KADA SI MILIJARDER I ZOVEŠ SE RALF LOREN: Ova kuća na BAHAMIMA je omiljeno mesto modnog dizajnera!
Instagram/ralphlaurenhome, Foto: Instagram / ralphlaurenhome

Kada je bio dečak i živeo u Bronksu, Ralf Loren se zaljubio. Ali nije imao novca da kupi taj predmet žudnje, teget cipele od prevrnute kože koje je video u izlogu kada se vraćao iz škole. Danas, Loren, može da priušti sebi gotovo sve što zamisli. Veliki rad, trud i talenat isplatili su se ovom čoveku, kojeg opravdano zovu najvećim američkim modnim dizajnerom ikada.

Ralf Loren se trudi u svom životu ali i kada je njegov brend u pitanju da pokaže ona najbolje od života. Njegova odeća, tj kolekcije pričaju priču - to su avanture koje nas pozivaju da živimo boljim životom. Tako je pre više od 30 godina pokrenuo i liniju za uređenje kuće koja mu je tek donela, a i dalje donosi neverovatnu količinu novca.

Ali Ralf i njegova supruga Riki, oni nisu ni po čemu skorojevići. Oni vrednuju umetnost, antikvitete, a pažljivo odabrane nekretnine po celom svetu biraju pažljivo. Njihovo imanje u Koloradu u kojem provode najveći deo godine je u stilu navaho, dok im kuća u blizini Njujorka odiše onim starim luksuzom, onim koje vreme nikada neće pregaziti, a novi trendovi nadmašiti.

Ipak, jedna kuća se dosta razlikuje od svoh ostalih. To je ona koju su kupili pre više od trideset godina i koja se nalazi na Bahamima. To je njihovo utočište, tamo odlaze da se osame i žive najbolji život.

Kuća je napravljena pedesetih godina prošog veka, a vlasnik je bio jedan od najpoznatijih bankara sa Vol Strita.

Kada su Lorenovi kupili imanje i kuću, odlučili su da joj udahnu novi život. Da promene boje i materijale koji će se stopiti sa tamošnjom prirodom i bojama tog mesta. Loren je rekao da je kuća kada su je uzeli izgledala kao bolnica, a tako nešto ne može da prođe kod Lorenovih koji imaju oštro oko za detalje i talenat da od svega što dotaknu, pretvore u bajku.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs