LJUBAVNA PRIČA ZA PRIMER

Već 55 godina jedno drugom su naveća podrška: U ludom svetu mode, Ralf Loren i Riki su uspeli da sačuvaju svoju ljubav!

Njihova ljubavna priča je sigurno jedna od najlepših

Ljubav i zavođenje
Autor:
Već 55 godina jedno drugom su naveća podrška: U ludom svetu mode, Ralf Loren i Riki su uspeli da sačuvaju svoju ljubav!
Foto: Profimedia

Upoznali su se pre 55 godina, a njihova ljubav ni danas nije izgubila sjaj. Riki je najveća podrška i čvrst oslonac slavnom dizajneru Ralfu Lorenu.

Ralf i Riki Loren su se upoznali 1964. godine u oftamološkoj radnji gde je ona radila kao sekretarica.

Upravo u to vreme on se vratio iz vojske, u kojoj je proveo dve godine. Kažu da je to bila ljubav na prvi pogled, a Ralf je toliko bio očaran njome da joj je istog dana kada je upoznao pitao da izađu na sastanak. Na njegovu sreću, ona je pristala, ubrzo su započeli vezu, a šest meseci kasnije već su bili venčani.

Hju Grant otvorio dušu: Pomisao na brak i decu me je užasavala dok nisam upoznao Anu, ona je promenila ceo moj svet! (FOTO)

A koja je tajna njihovog braka?

Riki kaže da je to prijateljstvo. "Ralf je moj najbolji prijatelj i jednostavno se u njegovom društvu najbolje osećam, a isto i on sa mnom. Samo zajedno možemo da budemo ono što zaista i jesmo".

On joj je bio karika koja joj je nedostajala u životu: "Nisam imala brata ni sestru, stoga sam u Ralfu našla sve što sam tražila. Osećala sam da mi nije samo suprug, već i brat. On je neko ko me u potpunosti ispunjava, a bio je i neverovatno pažljiv prema mojim roditeljima."

Nakon što je izašao iz vojske i upoznao ljubav svog života Ralf se zaposlio u prodavnici garderobe u kojoj je brzo napredovao, ali se njegove modne vizije nisu poklapale sa vizijomm vlasnika, pa je rešio da napusti taj posao.

On je želeo da kreira inovativne stvari, pa je ubrzo sam počeo da stvara komade koji su izazvali veliku pažnju javnosti. Tada su u modi bili uski modeli, a on je došao na ideju da kreira široke, luksuzne kravate od materijala koji nisu bili karakteristični za to doba.

Neverovatna ljubavna priča sa najtužnijim krajem: Baka (91) se udala za beskućnika 40 godina posle njihovog prvog susreta... (VIDEO)

Na samom početku nije naišao na razumevanje i oduševljenje trgovaca, pa su tako velike robne kuće odbijale saradnju sa njim.

Svo to vreme, njegova najveća podrška Riki je stajala uz njega i ohrabrivala ga. Sav trud se na kraju isplatio, pa je dobio veliku finansijsku pomoć od proizvođača Normana Hiltona nakon čega je mogao da ostvari svoj san i tržištu ponudi svoje drugačije kreacije.

Prvi uspeh je doživeo sa muškom sportskom garderobom pod etiketom Polo, da bi se kasnije posao proširio i na žensku odeću.

Uprkos velikom uspehu koji je postigao nikad javnosti nije bio poznat po skandalima. Svoj privatni život u kojem uživa sa troje dece i suprugom drži daleko od očiju javnosti.

Prvog sina Endrua dobili su 1969. godine. On je danas uspešni filmski producent, ali i glumac, a dve godine nakon njega rodio se i Dejvid, danas izvršni potpredsednik korporacije Ralf Loren za marketing i oglašavanje. Mezimica Ralfa Lorena, Dilan, rođena je 1974. godine i danas ima svoju prodavnicu slatkiša u Njujorku.

Dovoljno je mlada da mogu da radim s njom šta poželim: Kako je stvarno počela ljubav Prisile i Elvisa Prislija

Iako su mogli da imaju sve što požele, oni su svoju decu naučili da cene male stvari i da se za sve u životu sami izbore.

Kako život ume da bude težak to znaju vrlo dobro i Ralf i Riki jer potiču iz porodica koje su emigrirale iz Evrope u Ameriku za vreme Drugog svetskog rata koje nisu bile finansijski stabilne. Svoje detinjstvo su proveli u siromaštvu, pa zato svoju decu uče da cene sve što im je život pružio.

Napornim radom su uspeli sebi da obezbede brojne nekretnine širom sveta. U njihovom posedu se nalazi stan u Njujorku, vila na Jamajci, ranč u Koloradu i još nekoliko poseda. Za izgled svim stanova je zadužena Riki, jer je njena strast uređenje enterijera.

Danas, kada su prepustili posao nekim novim generacijama, vreme najradije provode zajedno, samo sada uživajući u svojim unucima.

"Ponosna sam što mi je Ralf suprug. On je najbolji kapetan broda i volim što je na čelu svega. Zapravo, svi smo srećni što ga imamo, što delimo sa njim svoje snove i što smo deo tih snova."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs