TRPELA STRAŠNO NASILJE!

ŠERIJATSKI ZAKON JOJ UNIŠTIO ŽIVOT, ODREKLA SE PORODICE I POBEGLA: Postala traženi model sa ovim zaštitnim znakom!(FOTO)

Veoma teške situacije su je naterale na radikalne poteze, život je promenila iz korena!

Porodica
16:43h Autor:
ŠERIJATSKI ZAKON JOJ UNIŠTIO ŽIVOT, ODREKLA SE PORODICE I POBEGLA: Postala traženi model sa ovim zaštitnim znakom!(FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / The Project

Rahaf Mohamed je pre tri godine pobegla od porodice i preko Tajlanda dospela do Kanade, čiji je pasoš uzela, odrekavši se prezimena!

Maltretiranje, pretnje, zlostavljanje bili su deo svakodnevice tokom odrastanja devojke nemirnog duha i željne slobode. Izborila se za nju na najteži mogući način i žrtvovala je sve što je veže za prethodni život u Saudijskoj Arabiji.

Poznato je da je žena u šerijatskom sistemu Saudijske Arabije suštinski biće drugog reda. Prostor i mogućnosti za izražavanje i napredak ne postoje. Muškarcima se tolerišu mnoge stvari koje su širom sveta strogo kažnjive. Ispod burke buktala je nemirna Rahafina krv, željna skidanja stega i bega od represije s kojom se suočavala u porodičnoj kući i to od strane onih koji bi po nepisanom pravilu trebalo da joj pruže najviše ljubavi. Pritisak je bio neizdrživ.

Novopečena Kanađanka je doživela brojne traume od strane braće i majke, a vrhunac je bilo silovanje taksiste. Odvezao je na daleku, nepoznatu lokaciju i obeščastio. Upoznavanjem drugih sapatnica preko interneta i onih koje su se spasile, krenula je sa planom bega.

Prvo se uputila ka Tajlandu, Šest dana je čamila u hotelu, pravdajući se da joj nema nazad, jer će je porodica zbog stuba srama sigurno ubiti. Nastavila je dalje preko Pacifika do Kanade, gde je pronašla novi život.

Svesna svog atraktivnog izgleda, Rahaf je otvorila stranicu na "Only Fans"-u. Raskrstila je sa svojom verom, odbacila staro prezime i poreklo. Sada je traženi model, koji mnogi prate zbog rasne kose i tetovaža.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs