ŠUŠKA SE

Pomirenje na pomolu? Demi Mur i Brus Vilis objavili zajeničku fotografiju, ovako provode dane u izolaciji!

Demi Mur i Brus Vilis pandemija je zbližila još više, objavljivanjem ove fotografije zagolicali su maštu javnosti. Svi se pitaju, da li je palo pomirenje bivših supružnika?

Vip priča
17:10h Autor:
Pomirenje na pomolu? Demi Mur i Brus Vilis objavili zajeničku fotografiju, ovako provode dane u izolaciji!
Foto: Profimedia

Iako već gotovo 13 godina nisu zajedno, oni su primer kako bi partneri trebali da se ponašaju nakon razlaza. Godinama su radili na izgradnji dobrih odnosa i kažu da su jedno drugom danas najbolji prijatelji.

Međutim, objavom ove fotografije, naveli su mnoge da pomisle da su se varnice javile u njihovom odnosu ponovo.

Naime, njihova ćerka Talula (26) podelila je fotografiju svojih roditelja i braće i sestara kako se zajedno druže u prugastim zelenim pidžamama dok poziraju za porodični portret.

Genetika je čudo: Ćerka Džesike Albe izrasla u pravu lepoticu! (FOTO)

foto: Profimedia

Usledili su komentari poput ovog: "Ovo je pravi primer porodice", a mnogi su su se zapitali da li su njih dvoje ponovo zajedno?

Međutim, uzbuđenje fanova je brzo nestalo kada se oglasila i sadašnja žena Brusa Vilisa uz komentar: "Malo ko može tako dobro da iznese zelenu boju".

Time je stavila do znanja da je među njima sve u redu i da nikakve varnice ne postoje između Brusa i Demi, samo jedno prijateljstvo i bliskost koja ih veže već godinama.

Mnogi nisu mogli da veruju da je ona najlepša žena 2019. godine: Ali nije sve u izgledu, ima nešto i u duši! (FOTO)

foto: Profimedia

Jendom prilikom Demi je na pitanje o razvodu i njihovom odnosu odgovorila: "Iako mnogima deluje nemoguće, ali veoma sam ponosna na naš razvod. Mislim da je Brus u početku bio uplašen da ću otežavati naš razvod i iskaliti svoj bes time što mu neću dozvoliti prustup deci - kao što većina parova koristi to kao oružje. Ali nisam, a ni on."

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs