GVINET PALTROU

PONOVILA STAJLING OD PRE 25 GODINA I ODUŠEVILA: Ona se uopšte ne menja! (FOTO)

Nedavno je u Los Anđelesu održana revija brenda "Guči" i na kojoj su prisustvovale brojne holivudske zvezde - Majli Sajrus, Dakota Džonson. Iako je bilo sve u maniru ekstravagancije, zvezda večeri je ipak bila nedoljiva Gvinet Paltrou.

Star look
Autor:
PONOVILA STAJLING OD PRE 25 GODINA I ODUŠEVILA: Ona se uopšte ne menja! (FOTO)
Gvinet Paltrou, Foto: Profimedia

Kada neko pomene modnu kuću "Guči", odmah nam na pamet padaju kreacije, intenzivnih boja sa upečetljivim detaljima - cirkoni, perje, šljokice, pliš... Izuzetak nisu napravile na reviji zvanice koje su samouvereno prošetale neobične kreacije i tako prisustvovale ovom modnom spektaklu. Pevačica Majli Sajrus se opredelila za kičastu kreaciju od svetlucavog materijala. Duga haljina, dodatno je upotunjena "čupkastim" detaljem.

Glumica Dakota Džonson izabrala je look rok zvezde - neobičnu crnu mini haljinu upotnula je čarapama sa logoom ove kuće.

Ipak zvezda večeri je bila Gvinet Paltrou koja se pojavila u odelu od pliša koje je upotpunila svetloplavom košuljom, a zanimljivo je da je reč o novoj verziji odela koje je Gvinet već nosila davne 1996. na dodeli VMA nagrada.

U potunosti je ponovila svoj izgled od pre 25 godina i dovoljno je da pogledamo njene stare slike u ovom odelu i ove sadašnje, pa da shvatimo da Gvinet (49) skoro nimalo nije promenila.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs