inspirišite se

SVEDENO, UDOBNO I NEVEROVATNO ŠIK: Da li je Gvinet Paltrou MODNA IKONA devedesetih na koju nismo obraćali pažnju? (FOTO)

Jedna od najpopularnijih glumica devedestih godina prošlog veka, osim po ulogama i poznatim facama sa A liste sa kojima se zabavljala, poznata je i po minimalističkom odevanju koje i danas možemo i tek kako da primenimo u svakodnevnom oblačenju.

Moda
Autor:
SVEDENO, UDOBNO I NEVEROVATNO ŠIK: Da li je Gvinet Paltrou MODNA IKONA devedesetih na koju nismo obraćali pažnju? (FOTO)
Gvinet Paltrou, Foto: Profimedia

Dugačke satenske haljine, kašmirski džemperi, kožni mantili i farmerice ravnog kroja su samo neki od elemenata koji su proslavili stil poznate glumice i preduzetnice Gvinet Paltrou.

Fotografije paparaca u kojima se uglavnom pojavljivala ruku pod ruku sa Bred Pitom ili Benom Aflekom su i dan danas inspiracija mnogima kada je njen lični stil u pitanju. U vremenu u kojem su se retko angažovali stilisti, Gvinet je uspela da se probije svojim stilom na sam vrh svih lista modnih magazina.

Svi pamtimo njenu svetlo roze haljinu s potpisom Ralf Loren u kojoj je primila Oskara 1999. godine za film " Zaljubljeni Šekspir" ali i njene odevne kombinacije u filmu "Velika očekivanja" za čiji se izgled tada pobrinula velika modna dizajnerka - Dona Karan.

Pogledajte sledeće fotografije i recite nam da li se slažete sa nama kada kažemo da je Gvinet Paltrou bila jedna od najbolje obučenih žena 90- tih godina?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs