PRELEPE

NAJBOLJE STILIZOVANE MAJKE I ĆERKE HOLIVUDA: Od njih su nasledile lepotu ali i STIL! (FOTO)

Pa da vidimo ko je sve na spisku...

Moda
Autor:
NAJBOLJE STILIZOVANE MAJKE I ĆERKE HOLIVUDA: Od njih su nasledile lepotu ali i STIL! (FOTO)
Liza Bonet i Zoi Kravic, Foto: Profimedia

Mame često utiču na svoje ćerke, naročito kad je izgradnja ličnog stila u pitanju. Tako je i u svetu Holivuda, o čemu svedoči narednih 15 primera.

Sindi Kraford i Kaja Gerber

Da iver ne pada daleko od klade potvrđuje ovaj modni duo. Sindi je jedna od prvih super modela, a njena ćerka Kaja evidentno uspešno sledi majčine stope.

Bijonse i Blu Ajvi Karter

Pop pevačica uvek izgleda besprekorno i neustrašivo, a to su modni kvaliteti koje je prenela i na svoju mladu naslednicu.

Vanesa Paradi i Lili Rouz Dep

I majka i ćerka dugogodišnje su muze prestižnog brenda Šanel, pa ga tako u ulozi modela često zajedno nose na modnim revijama.

Kim Kardašijan i Nort Vest

Pored toga što obe imaju ormane prepune isključivo skupe i firmirane garderobe, Kim i Nort takođe dele i vrlo probirljiv modni ukus.

Jolanda Foster, Điđi i Bela Hadid

Nije iznenađenje što Điđi i Bela dominiraju modnim pistama, jer su imale od koga da nauče. Naime, njihova mama Jolanda takođe je poznata manekenka.

Viktorija Bekam i Harper Bekam

Pošto se Viktorija nakon muzičke karijere uspešno prebacila u dizajnerske vode, njena ćerka Harper uvek izgleda besprekorno.

Lisa Bone i Zoi Kravic

Osim što se dobro oblače, interesantno je da Lisa i Zoi imaju i vrlo slične stilove. To znači da obe vole neobične kombinacije, sa dozom rokerskog uticaja.

Džejda Pinket Smit i Vilou Smit

Džejda preferira klasični stil, dok Vilou više naginje ka eklektici. Iako se njihovi pristupi modi razlikuju, obe uspevaju da izgledaju odlično.

Ana Vintur i Bi Šafer

Kad vam je mama najuticajnija žena u modnom svetu, recimo da je vaša obaveza da dobro izgledate. Bi to savršeno polazi za rukom!

Goldi Hon i Kejt Hadson

Goldi i Kejt ponekad više izgledaju kao sestre, nego kao majka i ćerka. Verovatno je jedan od razloga taj što obe vladaju boho šik stilom.

Džeri Hol i Džordžija Mej Džeger

Nije iznenađenje da je Džordžija postala poznati model, jer je pored osećaja za modu nasledila i talenat od svoje mame Džeri Hol.

Demi Mur i Rumer Vilis

Osim što se obe bave glumom, veoma liče, i slično se oblače. Tako Demi uvek izgleda mlado, a Rumer u skladu sa poslednjim modnim trendovima.

Melani Grifit i Dakota Džonson

Kako je Melani nekada vladala Holivudom, tako Dakota to čini danas. I jedna i druga se oblače jednostavno, ali je svaki njihov autfit pun pogodak.

Robin Rajt i Dilan Pen

Ako iko zna da besprekorno nosi haljine, onda su to Robin i njena ćerka iz braka sa Šonom Penom – Dilan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs