PAPARACI GA UHVATILI

TRUDNU SUPRUGU I PETORO DECE OSTAVIO KOD KUĆE, PA OTIŠAO NA BAZEN SA DEVOJKAMA: Bokser tvrdi da žena nema ništa protiv!

Tajson Fjuri je siguran da njegova žena nema ništa protiv njegovog kupanja sa lepoticama, ali njen Instagram nalog kaže drugačije

Šuška se
19:48h Autor:
TRUDNU SUPRUGU I PETORO DECE OSTAVIO KOD KUĆE, PA OTIŠAO NA BAZEN SA DEVOJKAMA: Bokser tvrdi da žena nema ništa protiv!
Foto: Profimedia

Slavni bokser Tajson Fjuri (32) pre nekoliko dana uhvaćen je u društvu lepotica u bikiniju s kojima se družio na bazenu u Majamiju, a izgleda da se to njegovoj supruzi nije baš dopalo. Paris Fjuri je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je prekrila venčani prsten.

"Kada izlazak napolje bukvalno znači izlazak kroz vrata", napisala je Paris na Instagramu uz fotografiju na kojoj sama pozira, a u komentarima su mnogi pokrenuli rasprave u kojima je pitaju da li planira da suprugu pošalje neku poruku.

"Neko nekome šalje poruku", "Nadam se da si dobro", "Nadam se da ne skrivaš venčani prsten zbog svih napisa u medijima", "Nikada se nemojte drugim ljudima petljati u vezu", samo su neki od komentara ispod njene fotografije.

1 / 3 Foto: Profimedia

Tajson i Paris upoznali su se kada je ona imala tek 15 godina, a vezu su započeli nakon što je proslavila 16. rođendan. Venčali su se 2008. godine, a zajedno su dobili petoro dece. Nakon što su sporne fotke ugledale svetlo dana, Tajson se našalio na sopstveni račun te je prokomentarisao kako nema potrebe da pokazuju samo slike na kojima su zanosne lepotice. Rekao je i kako između njega i supruge sve savršeno funkcioniše te da im je brak snažniji nego ikada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs