KELI BRUK OTVORENO

MUŠKARCI SU NJENO TELO PROGLASILI IDEALNIM, A ONA KAŽE: Ne želim brak i decu, nemam majčinski instinkt!

Keli Bruk (41) je već godinama u vezi sa Džeremijem Persijem (34), ali ne želi da se udaje ili da rađa decu

Šuška se
11:02h Autor:
MUŠKARCI SU NJENO TELO PROGLASILI IDEALNIM, A ONA KAŽE: Ne želim brak i decu, nemam majčinski instinkt!
Foto: Profimedia

Keli Bruk kaže da previše uživa u svojoj slobodi, te da joj ne pada na pamet da postane mama, jer majčinstvo joj trenutno "nije ni u planu".

Keli je u jednom intervju otkrila da ne planira da se udaje, dodajući: "Imam listu stvari koje treba da uradim, ali brak nije na njoj!"

Na pitanje o deci, ona je rekla: "Osećam da brak i deca nisu stvari koje želim. Volim da putujem i provodim vreme sa svojim partnerom, volim životinje i volim svoju slobodu. Volim da budem spontana. Postoji toliko mnogo stvari koje volim, i mislim da bi me brak i deca samo sprečavale. Pokušavam da zamislim kako bi sve to izgledalo da imam decu - to je velika obaveza."

"Veoma je teško pričati o svemu tome u četrdesetim. Ne kažem nikad, ali sada mi to nije prioritet. Razmišljam o tome svako malo, ali brzo zaboravim na tu temu. Jednostavno nemam taj instinkt," priznala je Keli, koja se sa Džeremijem zabavlja od 2015. godine, a u julu prošle godine, pokrenula je nagađanja o veridbi.

Sve je počelo fotografijom na kojoj je Keli pokazala prsten koji mnogo podseća na verenički:

"Pristaje mi samo na ovaj prst, ali to nije verenički prsten. Kupio ga je Džeremi i ugravirao na njega datum našeg upoznavanja, ali to nije verenički prsten jer mi i nije postavio to pitanje.

Zapravo, nismo mnogo pričali o braku. On je mnogo mlađi od mene i ima još puno stvari koje želi da uradi u životu. Tako da neću početi da ga pritiskam sada," priznala je Keli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs