pogledajte

NASLOVNA STRANA KOJA JE DIGLA PRAŠINU: Sindi Kraford (55) se slikala za Vog - bez odeće! (FOTO)

Naslovnicu magazina "Vog" krasi njen portret sa naglašenom frizurom, ali jedna slika unutar časopisa je privukla posebnu pažnju i ocenjena je kao izrazito provokativna.

Moda
11:47h Autor:
NASLOVNA STRANA KOJA JE DIGLA PRAŠINU: Sindi Kraford (55) se slikala za Vog - bez odeće! (FOTO)
Sindi Kraford, Foto: Profimedia

U februaru popularna manekenka Sindi Kraford napunila je 55 godina, ali svakodnevno dobija komplimente da izgleda savršeno. Njeno pojavljivanje na naslovnoj strani brazilskog "Voga", kao i u editorijalu upravo to pokazuju. Sudeći po reakcijama javnosti manekenka izgleda besprekorno: "Ikona", "Prelepa", "Najlepša manekenka ikad", "Ostao sam bez daha", nizali su se komentari na zvaničnoj Instagram stranici brazilskog "Voga". Čak i ona sama na svom profilu se javila povodom fotografija istakavši da joj je bilo baš zabavno na snimanju: "Hvala @luigiandiango (fotografi) što su me podsetili na to zašto volim da se bavim modelingom. Snimanje je bilo baš zabavno", napisala je. Naslovnicu krasi njen portret sa naglašenom kosom...

... , ali jedna slika unutar časopisa je privukla posebnu pažnju i ocenjena je kao izraziti provokativna.Na njoj je slavna manekenka skoro gola nosi samo grudnjak, i "prekrivena" je tamnim tilom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs