lili džejms

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Igrala je u kostimiranim drama, a sada je prihvatila da igra Pamelu Anderson! (FOTO)

Glumci Lili Džejms i Sebastijan Sten, za novu seriju 'Pam and Tommy', transformirali su se u slavni par iz 90-ih, Pamelu Anderson i Tomi Lija, a šminkeri su odradili tako dobar posao da bi malo ko posumnjao da to nije slavna Pamela

Vip priča
10:06h Autor:
NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Igrala je u kostimiranim drama, a sada je prihvatila da igra Pamelu Anderson! (FOTO)
Lili Džejms, Foto: Profimedia

Hulu je objavio prve slike Lili Džejms i Sebastijana Stena, prerušenih u bivši par koji je 90-ih punio novinske stupce brojnim aferama i ljubavnim zavrzlamama.

Na prvi pogled malo tko bi posumnjao da na fotografiji nije riječ o slavnoj plavuši koja se proslavila ulogom spasioca u 'seriji Čuvari plaže' i nevaljalom rokeru, bubnjaru grupe 'Motley Crew'.

'Moje kolege, Sebastijan i Lili, mnogo su više kul od mene. #PamandTommy', tvitao je Set Rogen, koji u seriji glumi Randa Gautiera, čovjeka koji je ukrao i prodao njihov famozni film iz kućne radinosti.

Rogen je takođe izvršni producent zajedno s kreativnim partnerom Ijanom Goldbergom.

Britanska glumica Lili Džejms je na svom Instagramu podelila nove slike iz serije uz citat Pamele Anderson: 'Sjajno je biti plavuša. Vrlo je lako iznenaditi ljude kad imaju niska očekivanja'.

Sebastijan Sten takođerse oglasio na društvenim mrežama kako bi odao počast Tomi Liju, podelivši fotografiju sebe u kostimu uz citat rokera: 'Ne prestajemo se igrati jer starimo, starimo jer prestajemo da se igramo.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs