da li se slažete?

ON JE NAJPOŽELJNIJI FRAJER DANAS: Ko je Oskar Ajzak i zašto ove fotografije danas morate da vidite! (FOTO)

Gospodin o kome se priča od kada je jednim senzualnim poljupcem na crvenom tepihu postao goruća vest dana.

Star look
Autor:
ON JE NAJPOŽELJNIJI FRAJER DANAS: Ko je Oskar Ajzak i zašto ove fotografije danas morate da vidite! (FOTO)
Oskar Ajzak, Foto: Profimedia

Kostimografkinja Mijako Belizzi, pokazala je velikodušnost i saosećanje sa ženama širom sveta, koje o 42-godišnjem glumcu razmišljaju žene širom sveta posebno od kada se pojavio u seriji "Scene iz braka" gde je glumio sa svojom prijateljicom, Džesikom Čestejn.

Mijako je bila tako ljubazna da nam otkrije specijalne trenutke iza scene sa snimanja prilično popularne „Scene iz braka“.

Slike sredovečnog muškarca u skupocenoj ležernoj odeći, sa stilskim naočarima za vid, opuštene talasaste koste i neobavezno stilizovane brade - look koji dodatno (ako je to moguće) doprinosi njegovoj muževnosti.

Fotografije ovog stajlinga oborile su internet ovih dana.

Za početak, hajde da dešifrujemo fizičku privlačnost. Proseda kosa i brada (koja nije preterano negovana) govore o zrelosti ovog muškarca. Zamišljene poze nam otkrivaju da razmišlja dublje o onome što ga okružuje. Blago uznemiren izraz lica pokazuje da je spreman da reši svaku zabrinjavajuću situaciju. Malo stidljiv stav označava da voli privatnost. I na kraju čitav izgled -zgodno, veoma zgodno.

Zasluge, pre svega, moraju se odati Belizi za odeću koja je sastavni deo seksipila. Ormar igra centralnu ulogu u fantaziji senzualnog zrelog muškarca. Prigušen i namerno neupadljiv stil je za muškarce kojima nije potreban sportski automobil da bi potvrdili svoju muževnost, što implicira tiho samopouzdanje.

Ipak, ova odeća je i luksuzna. Oskar nas je zadivio sa nekoliko autfita, na kojima nosi oker kariranu košulju i kardigan, ali i sivo Prada odelo. Ovo su pokazatelji vrhunskog ukusa, ali ne i nesigurne vezanosti za trendove ili etikete.

Dakle, ostavljamo vas sada da u našoj galeriji uživate u fotografijama slavnog glumca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs