Neverovatno

KIM KARDAŠIJAN JE NAŠLA LJUBAVNIKA: I nije mogla gore izabrati...(FOTO)

Kim Kardašijan je nedavno proslavila 41 rođendan i izgleda da ima neke nove rođendanske odluke

Celebrities
Autor:
KIM KARDAŠIJAN JE NAŠLA LJUBAVNIKA: I nije mogla gore izabrati...(FOTO)
Foto: Profimedia

Sveže razvedena Kim Kardašijan (41) viđena je kako se drži za ruku sa Pitom Dejvidsonom (27), nakon što su se poljubili za potrebe jedne TV emisije.

Od tog momenta svetsi mediji u stopu prate starletu kako bi je "uhvatili" sa mladim komičarem, te je srećni par viđen kako se sastaju kod njene sestre Kortni Kardašijan, ali i na vrhu jedne zgrade gde je mladić organizovao privatnu večeru za njega i Kim.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Izvor blizak Kim Kardašijan kaže da ona voli pažnju, te da je zrela za zabavljanje, a da se Pit našao tu, igrom slučaja.

Strani mediji u izveštajima idu tako daleko da mole Kim da prestane da se "igra" sa Dejvidsonom jer je isti u najmanju ruku poznat kao problematična osoba. Naime, neko vreme je bio veren sa Arianom Grande, te je nakon raskida veridbe pretio samoubistvom. Zabavljao se i sa Kajom Gerber, pa je mladu manekenku nagovorio na niz poroka. Intervencijom njene majke, ova veza je prekinuta.

Verujemo da starija i mudrija Kim Kardašijan zna kako da se igra sa vatrom, a da se ne opeče. Ostaje da se vidi kako će se ova veza razvijati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs