šUŠKA SE

PRIČALO SE DA JE LJUBAVNICA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Pratila je mečeve iz lože namenjene porodici! Evo gde se danas nalazi! FOTO

Pre 13 godina svi su pričali o njihovoj navodnoj ljubavi

Šuška se
Autor:
PRIČALO SE DA JE LJUBAVNICA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Pratila je mečeve iz lože namenjene porodici! Evo gde se danas nalazi! FOTO
Foto: Profimedia

Iako je Novak Đoković već dugo u srećnom braku sa svojom ljubavlju iz školskih dana, slavnog tenisera više puta su u proteklih petnaestak godina dovodili u vezu i sa nekim drugim devojkama. Među njima je lepa paragvajska atletičarka Lerin Franko, koja je medijima bila posebno zanimljiva u vreme „Olimpijskih igara“ u Pekingu 2008. Bila je dovoljna jedna zajednička fotografija iz „Olimpijskog sela“ da se pokrenu glasine.

Atraktivna bacačica koplja nije izazivala pažnju samo na atletskim stadionima već i na modnim pistama. Jednom prilikom izjavila je da joj je Đoković omiljeni sportista, a njegove mečeve u Pekingu pratila je iz lože namenjene porodici i stručnom štabu. To je, uz pomenutu fotografiju, probudilo sumnje da Lerin nije samo obožavateljka i navijačica.

Činjenica da je Novak tada već tri godine bio sa Jelenom nije sprečila „teoretičare zavera“ da osmisle ljubavnu priču, mada je verovatno sve i bilo samo – priča.

U nekom trenutku osvrnuo se na šuškanja:

"Čuo sam da je Lerinin dolazak bio glavna tema u medijima ovih dana, kao i da su je kamere već primetile u mojoj loži. Ali, mi nismo zajedno. Mnogi verovatno pokušavaju da od toga naprave skandal i novu romansu što je, naravno, deo mog života sa kojim sam morao da se pomirim. Tačno je da se družimo i da je došla da gleda moje mečeve, ali mi smo samo prijatelji i tako će ostati. Znate, mediji vas mogu napraviti zvezdom i zatim gurnuti u blato za samo jedan dan, pa moram da pazim šta pričam..."

Lerin danas ima 39 godina i dalje je neudata. Iako već neko vreme ima istog partnera, još nije stala na ludi kamen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs