Neverovatno

EVO ZAŠTO SE GORDANA NIKAD NIJE RAZVELA OD MIROSLAVA ILIĆA: Oprostila mu opijanja, kafane i ljubavnicu - sve zbog OVOG!

"Govorili su mi da je sigurno sa njim teško u braku, ali niko ne zna kakva sam ja," rekla je jednom Gordana

Celebrities
09:01h Autor:
EVO ZAŠTO SE GORDANA NIKAD NIJE RAZVELA OD MIROSLAVA ILIĆA: Oprostila mu opijanja, kafane i ljubavnicu - sve zbog OVOG!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pet decenija duga karijera Miroslava Ilića započela je hit pesmom „Voleo sam devojku iz grada“, koju je snimio 1972. Imao je samo 22 godine i svi su mu predviđali blistavu budućnost.

Ipak, godinu dana duže od muzičkog, traje njegov bračni staž. Sa dve godine mlađom suprugom Gordanom venčao se 1971. godine.

"Majka Milica nije bila srećna što sam napustio studije elektrotehnike u Skoplju i mlad se oženio," priznao je jednom prilikom.

Miroslav i Gordana u braku su dobili ćerku Mariju i sina Marka. U penzionerskim danima, kao svaki baba i deda, uživaju u trenucima koje provode sa unucima Strahinjom i Predragom.

U vreme najveće popularnosti „slavuj iz Mrčajevaca“ često je bio na udaru tabloida, ispostaviće se ne bez povoda.

"Nisam bio cvećka, dane i noći sam provodio u kafani i trošio nemilice. Nisam podnosio alkohol, imao sam nezgodnu narav. Svađao sam se sa svima, a znao sam i da se potučem i lomim. Zbog mog alkohola bio sam na ivici razvoda. Od 1989. ne pijem, zakleo sam se svetom Đorđu da neću."

Gordana je kao lavica sve izdržala i očuvala dom.

Gordana Ilić ostala je uz supruga i kada se iz Amerike oglasila njegova, navodno, bivša ljubavnica Mirjana Antonović, tvrdeći da je pevač otac njenog sina Devina. Proces dokazivanja očinstva godinama je na sudu, a Ilići se i dalje čvrsto drže zajedno.

Život sa jednim od najcenjenijih pevača koje Srbija ima, iz ugla Gordane Ilić, izgledao je ovako.

"Svađali smo se oduvek, ali najčešće oko nekih sitnica u vaspitavanju dece, da li je pas na vreme izveden u šetnju, da li je nešto tamo gde sam ostavila ili nije. Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda. Miroslav je, tokom prepirki, uvek prvi popuštao. Ja sam tvrdoglava, dupli Ovan u u horoskopu. Obično mi kažu: „O bože, baš je bilo teško u braku sa njim“, a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom."

"Ona je gazda. Kako žena kaže, tako bude. Gordana nikada nije pogrešila, to odgovorno tvrdim," stavio je Miroslav Ilić jasno do znanja kakav je „raspored snaga“ u njegovoj kući.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs