SAZNAJTE VIŠE

LJUBAVNI ŽIVOT KATARINE RADIVOJEVIĆ: Da li verujete da je bila u vezi sa OVIM čovekom?! (FOTO)

Ljubavni život Katarine Radivojević često je tema medija.

Vip priča
09:10h Autor:
LJUBAVNI ŽIVOT KATARINE RADIVOJEVIĆ: Da li verujete da je bila u vezi sa OVIM čovekom?! (FOTO)
Katarina Radivojević, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Srpska glumica Katarina Radivojević, koja je zbog karijere pre 10-ak godina preselila u Ameriku, proslavila je pre dva dana 43. rođendan.

Odigrala je niz uloga u popularnim, regionalnim serijama i filmovima, a ponekad se vraća u rodni Beograd zbog novih projekata. Katarina s godinama izgleda sve bolje i otvoreno je progovorila o estetskim zahvatima kojima se podvrgnula.

"Ja sam tip koji ne može ništa sakriti tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih se hvalila, ali ja sam i celi život vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da trenirema dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu", ispričala je prošle godine u emisiji "Generalka".

Katarina je naglasila da joj je fizički izgled pomogao u karijeri i smatra da bi sve javne osobe trebale biti negovane, ali da ne bi smele da preteruju sa podmlađivanjem. Takođe je pohvalila doktora zbog kojeg njeno lice odlično izgleda.

"Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje se mogu namrštiti jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice.

Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim pa kad se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam. On je veliki profesionalac i zna to da uradi na pravi način", objasnila je prošle godine.

Demantovala je glasine da je sređivala usne i otkrila kako su pune od rođenja kao i da ima prirodno velike oči, jaku vilicu i jagodice.

"Nije bilo potrebe nešto menjati. Razumem devojke kojima intervencije daju samopouzdanje, ali to bi se trebalo raditi s merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne u sebe. I to mi je u redu, ako im to pomogne da dobiju samopouzdanje.

Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna, a bilo je prozivki po tabloidima da sam ih radila. On je ostario, ali i dalje ima ta usta, rekla je."

O Katarini se 2018. pisalo zbog informacije da je ošamarila producentkinju serije "Urgentni centar". Šuškalo se kako se glumica naljutila kada joj je producentkinja rekla da pričeka nekoliko minuta, a ona je htela da je vozač odveze kući. Nakon incidenta Katarina je prema pisanju domaćih medija, dobila otkaz.

Glumica je demantovala ove navode i rekla da je reč o neistini, kao i da je upravo u tom trenutku radila predstavu i promovisala ženska prava.

Ljubavni život

Njen privatni život je takođe intrigirao javnost, a tek kasnije je priznala da je bila u vezi sa slavnim holivudskim glumcem Benisijom del Torom (55).

"Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe.

Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje," komentarisala je njihovu dugogodišnju vezu i raskid.

Katarina nije imala baš sreće u ljubavi pa je tako bila s Vidojem Ristovićem, koji ju je ostavio zbog Nikoline Pišek.

Igor Kojić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Takođe je imala romansu sa Igorem Kojićem, koji je raskinuo s glumicom zbog Severine od koje se razveo prošle godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs