obavezno pročitajte

Kit Urban o ljubavi sa Nikol Kidman: Njena ljubav me je izvukla iz pakla zavisnosti! (FOTO)

Kantri muzičar Kit Urban javnosti je najpoznatiji po braku s australijskom glumicom Nikol Kidman, a u emotivnom je intervjuu priznao kako je izgledao njegov život pre nego je upoznao sadašnju suprugu. Naime, Kit je mladost proveo u raljama zavisnosti o drogi i alkoholu, pa priznaje da ga je ljubav slavne australijske glumice spasila od samog sebe….

Vip roditelji
Autor:
Kit Urban o ljubavi sa Nikol Kidman: Njena ljubav me je izvukla iz pakla zavisnosti! (FOTO)
Kit Urban i Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Na vrhuncima svoje karijere muzičar Kit Urban živeo je načinom života koji je kilometrima daleko od onog koji vodi danas. Naime, 50 – godišnji kantri pevač godinama je bio teški zavisnik o alkoholu i drogama, a to se reflektiralo na sve ostale aspekte njegovog života. Tako je sve do fatalnog susreta s Nikol Kidman vodio besmislene ljubavne veze u kojima bi se potpuno distancirao.

"Pre braka sam bio jako loš u vezama. Nisam se mogao da se predam jednoj osobi, ali sam istovremeno pisao ljubavne pesme – izjavio je Kit i priznao da se ovisnosti rešio tek kada se pre 11 godina oženio Nikol Kidman.

Danas je niko ne bi prepoznao: Kako je Nikol Kidman izgledala 1983. godine, na početku karijere! (FOTO)

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on

Naime, iako je posrnuli muzičar već u par navrata pokušao s lečenjem, Nikol je uzela stvari u svoje ruke i samo četiri meseca nakon venčanja organizovala intervenciju. U svom je naumu i uspela budući da Kit nikada više nije posegnuo za bilo kojom vrstom opijata.

"Nikol je u moj život stigla kao anđeo s neba čija me je ljubav u poslednjem trenutku izvukla iz pakla zavisnosti."

Nikol Kidman pred posebnim izazovom: Uživa u crvima, skakavcima, cvrčcima! (VIDEO)

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on

Par se nakon toga posvetio osnivanju porodice pa danas imaju dve ćerke – desetogodišnju Sandej Rouz i osmogodišnju Fejt Margaret.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs