Novi skandal

BRAT MEGAN MARKL UŠAO U VELIKOG BRATA, PRVE VEČERI OSUO PO SESTRI: Upozorio sam Harija da će mu ona uništiti život!

Isprva je bio zbunjen i ljut jer se nije našao na Meganinoj listi zvanica za venčanje, te ju je zbog toga prozvao svojevremeno da je "zaboravila svoju krv i poreklo"

Celebrities
Autor:
BRAT MEGAN MARKL UŠAO U VELIKOG BRATA, PRVE VEČERI OSUO PO SESTRI: Upozorio sam Harija da će mu ona uništiti život!
Foto: Profimedia

Za kratak vremenski period Megan Markl prešla je put od omiljene ličnosti kraljevske porodice do najomraženije u Britaniji, a za sve su zaslužne istine, ili da bolje kažemo "istine" koje je iznela u intervjuu kod čuvene Opre Vinfri.

Na sve što se dešava, na ruku joj nije išlo ni to što na svojoj strani ima samo majku, dok su ostali članovi njene porodice, pogotovo muški predstavnici, za malo novca bili spremni da iznesu "sav prljav veš".

Iako u tome prednjači njen otac kod kog se smenjuje red izvinjenja, pa red ucena, sada je rešio da progovori još jedan član Marklovih, njen polu-brat, Tomas.

Naime, on je ušao u popularan televizijski šou program "Big Brother VIP", a na samom početku "razvezao je jezik" o svojoj slavnoj polusestri.

"Upozorio sam ga na vreme"

Naime, on je tvrdio da je Harija upozorio još na samom početku da će mu njegova "plitkoumna, razmažena i koristoljubiva sestra uništiti život".

- Jednostavno je plitka. Ne vidi širu sliku, bitno joj je samo ono da ima sada, ne brine za posledice - rekao je Tomas i dodao da je pokušao da objasni Hariju da Megan nije prava žena za njega.

Tomas je istakao i da ga boli to što zna koliko su nekad on i Megan bili bliski, ali da više nije ogorčen.

Takođe je dodao da je isprva bio zbunjen i ljut jer se nije našao na Meganinoj listi zvanica, te ju je zbog toga prozvao svojevremeno da je "zaboravila svoju krv i poreklo".

Sam Tomas nije cvećka, kao ni njegov otac, a u prošlosti je bio uhapšen zbog pretnji pištoljem. Ipak, činilo se, sve do ulaska u popularan rijaliti program da je konačno na dobrom putu.

Jedno je sigurno, a to je da u budućnosti možemo očekivati još pikanterija o Megan Markl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs