Neočekivano

I to se desilo: Totalni modni promašaj Melanije Tramp! (FOTO)

Svi se slažu u jednom - mogla je ona to mnogo, mnogo bolje

Moda
Autor:
I to se desilo: Totalni modni promašaj Melanije Tramp! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kako se bliže poslednji dani Trampovih u Beloj kući, američki mediji sve se češće prisećaju promašaja prve dame, a ona im je poslednjeg dana 2020. dodatno pomogla odabirom koji je prilično neuobičajen za nju, piše Glossy.

S obzirom na to da smo navikli da Melanija Tramp nosi kaput-haljine i kapute A-kroja koji se ispod grudi blago šire izdužujući figuru, ona je prilično iznenadila sve koji prate njen stil kada je iz helikoptera izašla na travnjak Bele kuće u potpuno drugačijem modelu.

Melanija Tramp stajlingom zadala domaći zadatak svim ženama: Ova kombinacija je pun pogodak! (FOTO)

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Za povratak s kratkog odmora Trampova supruga je odabrala predimenzioniran i dugačak kaput koji ni u jednom svom delu ne prati liniju tela.

On je širok čak i u predelu rukava i deluje kao da ima blagi puf efekat, a tu su i veliki reveri. Kao da ovakav kroj ne širi dodatno Melaniju, ona se opredelila za karirani dezen, pri čemu su horizontalne linije dominantnije.

Ležerno izdanje Dženifer Lopez je za čistu 10-ku: Ove komade sigurno imate i vi u svom garderoberu! (FOTO)

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Figura je vizuelno skraćena i zahvaljujući činjenici da još uvek aktuelna prva dama nije ponela štikle, koje su njen zaštitni znak, već je odabrala ravne kožne čizme.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Iako je čitava ova kombinacija, posebno uz dodatak kožnih crnih rukavca, veoma šik, stiče se utisak da je za svoju građu Melanija mogla daleko bolje da odabere — posebno jer broji svoje poslednje dane na mestu prve dame SAD.

Zahvaljujući vetru, ni Melanijina frizura nije mogla da pobere pohvale, pa je ovo pojavljivanje lepe Slovenke proglašeno kompletnim promašajem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs