njima je najteže

SLIKA SA BALKONA U MONAKU RASPLAKALA CEO SVET: Potresna poruka najtužnijoj princezi! (FOTO)


Nakon deset meseci, najtužnija princeza vratila se u Monako, ali već je na novoj lokaciji.

Celebrities
19:36h Autor:
SLIKA SA BALKONA U MONAKU RASPLAKALA CEO SVET: Potresna poruka najtužnijoj princezi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Albert otkrio je da se njegova supruga princeza Šarlin nalazi na lečenju u ustanovi, ali van Monaka. Takođe, naveo je da su odluku da potraže lekarsku pomoć doneli nekoliko dana nakon njenog povratka iz Južne Afrike, i to uz pomoć princezine braće.

On je u intervjuu za People objasnio da je njegova supruga, koja je delovala sve slabija, priznala da joj je potrebna pomoć. Nije otkrio detalje njene bolesti, ali je odbacio mogućnost da su u pitanju rak ili Kovid-19.

Takođe, nagovestio je probleme s mentalnim zdravljem, rekavši da je 'bila preopterećena i nije mogla da se suoči sa službenim dužnostima, životom generalno ili čak porodičnim životom, kao i da je iscrpljena, kako emocionalno tako i fizički.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Princ Albert je rekao da je porodično okupljanje u Monaku prošle nedelje u početku prošlo 'prilično dobro' u prvih nekoliko sati, ali je potom postalo 'očigledno da Šarlin nije zdrava.

U međuvremenu je otkrio da će njihovi šestogodišnji blizanci Gabrijela i Žak'posetiti' majku kada dobiju 'odobrenje' lekara. On je dodao i da deca znaju da je mama umorna.

Francuski časopisi tvrde da je najtužnija princeza na svetu otišla u Švajcarsku, gde postoje brojne specijalističke privatne medicinske klinike.

Zbog zdravstvenih razloga, princeza nije prisustovala na današnjim svečanostima povodom obeležavanja Nacionalnog dana Monaka.

Blizanci su držali trasparente na kojima je pisalo:

'Nedostaješ nam, mama' tokom proslave koja je održana jutros. Princ Albert je držao ruku na srcu dok je gledao svoju decu kako podižu transparente upućene princezi Šarlin.

Princ Albert
foto: Profimedia

Princ Albert je među ostalim izjavio:

'Nije dobro spavala nekoliko dana i uopšte nije dobro jela. Izgubila je dosta kilograma, što ju je učinilo ranjivom na druge potencijalne bolesti - prehladu ili gripu. Neka nam Bog pomogne'.

Demantovao je da je razlog njenog smeštanja u ustanovu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs