NEVEROVATNO!

ŽARKO LAUŠEVIĆ SMATRA DA JE MAGIJSKI POVEZAN SA SUPRUGOM: Ceo njihov odnos i svi događaji povezani su sa ovim BROJEM!

Zaljubili su se, čim su se sreli na snimanju jednog filma, ali im je sudbina pomrsila konce!

Ljubav i zavođenje
18:31h Autor:
ŽARKO LAUŠEVIĆ SMATRA DA JE MAGIJSKI POVEZAN SA SUPRUGOM: Ceo njihov odnos i svi događaji povezani su sa ovim BROJEM!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

I mnogo godina kasnije, njihova ljubavna priča zaista može da posluži kao scenario za jedan odličan film!

Žarko Laušević i Anita upoznali su se na snimanju filmskog ostvarenja „Boj na Kosovu“. On je tada bio glumačka zvezda, a njegova sadašnja supruga scenska šminkerka.

Laušević je u svojim knjigama pisao kako se već tada rodila ljubav, ali mu je Anita „spasila brak“ tako što se udala i rodila ćerku. Glumac je tada bio u braku s prvom suprugom Majom, a razvod je usledio tokom boravka u zatvoru.

- 23. januar. Utorak, 907 dan: Danas se razvodim posle trinaest i po godina braka ili sedamnaest godina i četiri dana zajedničkog života… Od danas će Anita moći legalno da me posećuje - pisao je Laušević.

Anita Laušević
foto: Profimedia

Anita je u Americi ostvarila zapaženu karijeru, a emigrirala je 1997. godine.

– Nikog nisam poznavala i krenula sam od nule. Bavila sam se raznim teškim poslovima ne bih li svojojoj porodici pomogla da preživi. Onda sam, kad sam skoro izgubila svaku nadu, našla oglas u novinama da se traži scenski šminker za jednu predstavu u Linkoln Centru. Javila sam se … i dobila sam posao – izjavila je ranije.

Između ostalog, radila je na seriji "Seks i grad", ali i na Brodveju! A u svojoj knjizi, Laušević se posebno osvrnuo na odnos sa Anitom.

- Poseta – Anita. Anita. Anita. Zašto sam je zavoleo? Zato i što je čitavim bićem svojim uz mene. Ne dovodi u pitanje nijedan moj potez. Ona ume da se veseli mom uspehu duže od trajanja aplauza koji bih dobio. I pati sa mnom mnogo duže od trajanja zvuka koji je moj pad izazvao. Nju drži i raduje uspeh, ništa manje ni kraće od bola koji prati neuspeh. Ne navikava se ni na uspon, ni na pad - piše Žarko.

A da stvar bude još neverovatnija, broj 7, kao lajtmotiv, pratio je njihovu ljubav stalno. Sve se vrtelo oko njega!

- Anita mi javlja neke datume… Ona se razvela 22. juna 1995. Ja, 22. januara 1996. Posle sedam meseci. Njen otac je umro 30. oktobra 1996. Moj, 30. maja 1997. posle sedam meseci. Predstava “Sveti Sava” je prekinuta 30. maja 1990. Otac je umro na taj dan. Posle sedam godina - zaključuje glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs