kraj ljubavi

TIJANA BOGIĆEVIĆ SE RAZVELA OD MARKA ROBERTSONA NAKON 7 GODINA BRAKA: A evo kako su se upoznali i voleli!

Iako su godinama imali skladan brak, ljubav na daljinu ipak nije opstala!

Ljubav
10:29h Autor:
TIJANA BOGIĆEVIĆ SE RAZVELA OD MARKA ROBERTSONA NAKON 7 GODINA BRAKA: A evo kako su se upoznali i voleli!
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Pevačica Tijana Bogićević razvodi se posle 7 godina braka sa američkim muzičarem Markom Robertson.

- Ja se razvodim, razvela sam se zapravo - kazala je Tijana kroz smeh. Budući da je o životnom porazu pričala sa svojevrsnom lakoćom spekuliše se da je do razvoda došlo mnogo pre nego što je o tome želela u javnosti da priča, te da je imala dosta vremena da preboli, sredi misli i osećanja i srce otvori za nove ljubavi- priznala je u emisiji "Realna priča" na Kurir TV.

Bivša predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije je Afroamerikanca Marka upoznala 2006. godine kada je on gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada još uvek bila stalni član benda.

Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, nakon čega su počeli intenzivniju komunikaciju.

Tijana Bogićević i Mark Robertson
foto: Kurir/Damir Dervišagić

On je ubrzo došao kod nje u Novi Sad, zatim i ona kod njega u Ameriku. Par se verio u januaru 2015. uz zvuke džeza u jednom restoranu u Bostonu, a venčanje je usledilo u Americi u martu iste godine u prisustvu porodice i bliskih prijatelja.

Bilo je intimno i romantično. Nedostajalo mi je malo srpskog duha, zato ćemo sledeće godine napraviti slavlje i u Srbiji. Medeni mesec smo proveli na Bahamima. Tamo je zaista raj na zemlji i ništa slično nisam doživela do sada. Cilj mi je da u sledećih nekoliko godina obiđem što više karipskih ostrva, što i nije veliki problem jer su relativno blizu Bostona gde sada živim- govorila je tada pevačica.

U Americi su pokrenuli zajednički biznis, vezan za organizaciju veselja, ipak Tijana nije tamo sreću pronašla te je poslednjih godinu dana više bila u Beogradu nego u Bostonu. Daljina je očigledno učinila svoje, iako je ona tvrdila da je tako nešto nemoguće njoj da se dogodi.

- Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako - govorila je pevačica ranije.

Tijana je svojevremeno ispričala za medije kako njih dvoje po dolasku u Srbiju uvek prvo odu na ćevape, koje njen muž obožava, ali i zna da izgovori tu reč. Takođe, poput većine stranaca, Mark zna da kaže "volim te", kao i da nešto opsuje.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs