Voli starije muškarce

Klint Istvud u izlasku sa 65 godina mlađom: Bivša devojka (23) Mika Džegera pronašla utehu u slavnom glumcu! (FOTO)

Nur je snimljena u društvu 88-godišnjeg glumca, odvezavši se s njim iz jednog restorana u Zapadnom Holivudu u nepoznatom smeru

Celebrities
19:00h Autor:
Klint Istvud u izlasku sa 65 godina mlađom: Bivša devojka (23) Mika Džegera pronašla utehu u slavnom glumcu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Javnosti je postala poznata nakon što je započela vezu sa 75-godišnjim frontmenom Roling Stounsa, Mikom Džegerom, a nakon raskida 23-godišnja Nur Alfala "sigurni zagrljaj" potražila je kod slavnog oskarovca, 88-godišnjeg Klinta Istvuda.

Ostavio 52 godine mlađu devojku: Evo zašto je Mik Džeger doneo drastičnu odluku! (FOTO)

I baš kada bismo pomislili da starijeg ljubavnika od 75-godišnjeg frontmena Roling Stounsa ne može da pronađe, javnost se ponovno zabavlja novim ljubavnim odabirom 23-godišnje Nur Alfale. Ovoga puta snimljena je u društvu 88-godišnjeg Klinta Istvuda, odvezavši se s njim iz jednog restorana u Zapadnom Holivudu u nepoznatom smeru.

Tajna ćerka Klinta Istvuda: Majka ju je dala na usvajanje nakon rođenja, oca upoznala nakon 34 godine! (FOTO)

foto: Profimedia

Pre nego što je sela u njegov automobil, i to na zadnje sedište, pokušavajući tako da izbegne paparace, Nur Alfala večerala je s Istvudom, ali i svojim roditeljima. Iako iz časopisa i novina "vrište" naslovi o novoj holivudskoj vezi, posebno jer Istvudove stalne partnerke Kristine Sandere nije bilo na vidiku, Nur Alfala tvrdi kako su oni isključivo prijatelji, i to porodični prijatelji.

Žestok momak neobuzdane strasti: Zavodio žene, pravio decu gde je stigao, preživeo pad aviona! (FOTO)

"Nema tu nikakve ljubavne veze. Nismo zajedno. Porodični smo prijatelji i moja porodica bila je na večeri. Verujte mi, nema ničega između nas", izjavila je Nur za Dejli Mejl.

Da voli starije muškarce, dokazala je nakon što su je povezali sa Mikom Džegerom, a početkom decembra snimljena je u društvu 57-godišnjeg milijardera Nikolasa Bergruena.

Frajer na ćaleta: Sin Klinta Istvuda uspešan maneken, pogledajte i zašto (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs