Napravite pravu slanu poslasticu od vekne hleba: Brzo i jednostavno, večera ukusnija od pice uz ovaj neodoljivi recept

Kada nemate puno vremena, a ne jedu vam se sendviči za večeru, napravite ovaj specijalitet, neće vam trebatati puno vremena, ni umeća, a preukusno je

Recepti
Napravite pravu slanu poslasticu od vekne hleba: Brzo i jednostavno, večera ukusnija od pice uz ovaj neodoljivi recept
Foto: printscreen Youtube / Gurman TV

Recept za savršenu večeru!

Sastojci:

  • Hleb - 1 komad

FIL:

  • Jaja - 6 komada
  • Paradajz - 2 komada
  • mladi luk - 30 g
  • Peršun - 20 g
  • Pavlaka - 200 g
  • so - 5 g
  • crni biber - 3 g
  • Origano - 3 g
  • Šunka - 80 g
  • Tvrdi sir - 100 g
  • Salama - 200 g

Veličina kalupa - 30 x 20 cm

Priprema:

Hleb naseći na kriške i složiti u pleh, a zatim iseckati paradajz, mladi luk, peršun i pomešati sa razmućenim jajima, dodati so, biber i pavlaku pa seve lepo promešati i preliti preko hleba. Zatim preko toga poređati šunku, kačkavalj i salamu i peći u rerni na 180 stepeni, 30 minuta.

Kao dodatak možete napraviti i ovu ukusnu salatu, koja se savršeno slaže sa našim glavnim jelom:

Sastojci za salatu:

  • Spanać- 200 g
  • Krastavci - 100 g
  • Paprika - 100 g
  • Čeri paradajz - 100 g
  • so- 5 g
  • Origano - 3 g
  • Maslinovo ulje - 20 ml
  • Feta sir - 100 g

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs